Totaal Textiel

Bedrijfskleding beveiliging

Heeft u een bedrijf in de beveiliging en bent u op zoek naar veilige, comfortabele en hoge kwaliteit bedrijfskleding beveiliging voor uw werknemers? Dan bent u bij Totaal Textiel aan het juiste adres. Van schoenen tot jassen en van werktruien tot werkvesten. Waar u ook naar op zoek bent, wij kunnen het leveren. Ook kunnen wij de bedrijfskleding voor in de beveiliging voorzien van uw bedrijfsnaam en/of logo. Zo kan het volledig aan de huisstijl van uw bedrijf worden aangepast en is het voor iedereen direct zichtbaar bij welk bedrijf iemand hoort. Behalve voor bedrijfskleding en het bedrukken van textiel, kunnen wij de reiniging van de kleding op ons nemen. Wij beschikken over speciale machines die de kleding grondig en professioneel reinigen. Wij zorgen ervoor dat uw beveiliging bedrijfskleding de juiste behandeling ondergaat zodat de kleding lang meegaat en niet snel kleur verliest of slijtage laat zien. Dat is wat er namelijk kan gebeuren als u de kleding met de normale was mee draait bij u thuis. Wij van Totaal Textiel kunnen u dus het gehele plaatje op het gebied van bedrijfskleding bieden. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen met een prijsopgave van onze diensten? Of heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen op het gebied van bedrijfskleding.

Hoge kwaliteit beveiliging kleding bedrijfskleding

U kunt bij ons terecht voor hoge kwaliteit beveiliging kleding bedrijfskleding. Onze bedrijfskleding voor in de beveiliging is comfortabel en duurzaam. Daarnaast kan de kleding voorzien zijn van reflectoren. Hiervoor hebben we een speciale High Visibilty collectie van werkkleding. Deze kleding is extra veilig om ’s avonds en ’s nachts mee te werken omdat de kleding voorzien is van speciale reflectoren. Hierdoor bent u goed zichtbaar en dat verhoogt de veiligheid. Behalve onze High Visibility collectie beschikken we ook over speciale brandvertragende werkkleding. Dit alles omdat uw veiligheid voorop staat tijdens het uitvoeren van uw werk! De bedrijfskleding voor in de beveiliging, maar ook al onze andere werkkleding, is gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Daarvoor werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde bedrijven die net als ons kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij werken onder andere samen met Tricorp, Santino en Havep.

Ruim assortiment bedrijfskleding voor in de beveiliging

Wij bieden een ruim assortiment aan op het gebied van bedrijfskleding voor in de beveiliging. U kunt bij ons terecht voor werkjassen, T-shirts, hoodies, polo’s, bodywarmers, werkschoenen en nog veel meer. Behalve voor kleding kunt u op onze website ook terecht voor brandvertragende kleding, gehoorbescherming, gezichtsbescherming, hoofdbescherming en handbescherming zoals werkhandschoenen. Dus bent u op zoek naar het totaalplaatje op het gebied van bedrijfskleding voor in de beveiliging? Dan zit u bij Totaal Textiel helemaal goed. Maar dat valt nog lang niet allemaal onder ‘totaal’.  Want daarmee bedoelen wij ook echt alles. Zoals we eerder al aangaven beschikken wij over een eigen stomerij en wasserij. Wij kunnen al uw bedrijfskleding professioneel reinigen en zorgen dat alles weer hygiënisch schoon is. Door speciale was processen kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijfskleding beveiliging op de juiste manier gereinigd wordt. Alle kleding die bij ons wordt aangeleverd om gewassen te worden, wordt eerst met de hand gesorteerd en gecontroleerd. Zo kunnen wij u garanderen dat uw werkkleding de juiste behandeling krijgt. Naast wassen en stomen kunnen wij uw bedrijfskleding beveiliging ook repareren en strijken. Zelfs uw werkschoenen reinigen behoort tot de mogelijkheden. Ook met uw gewone kleding, met gordijnen en met linnengoed bent u van harte welkom in onze wasserij.

Uw bedrijfskleding laten bedrukken

Wilt u uw bedrijfskleding voor in de beveiliging laten bedrukken? Ook dat is mogelijk bij Totaal Textiel! Door middel van transferdruk, zeefdruk, sublimatie of borduren kunnen wij de kleding voorzien van uw bedrijfsnaam en/of logo. U kunt kiezen uit eindeloos veel kleuren zodat het geheel aan uw wensen zal voldoen. Textiel bedrukken gebeurt bij ons op een professionele manier en wij leveren hoogwaardige kwaliteit af. Door uw bedrijfskleding beveiliging door ons te laten voorzien van uw bedrijfsnaam en/of logo, ziet de kleding er nóg professioneler uit. Als u vragen heeft over het bedrukken van uw werkkleding, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Bedrijfskleding beveiliging van Totaal Textiel

Zoals u ziet kunt u voor alles op het gebied van bedrijfskleding bij ons terecht. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit kleding aan voor veel sectoren. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor bedrijfskleding voor in de beveiliging, maar ook voor bijvoorbeeld bedrijfskleding voor de bouw en werkkleding voor in de horeca. Heeft u nog vragen voor ons of wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij streven ernaar om uw (aan)vraag binnen één werkdag te beantwoorden!

bedrijfskleding beveiliging
Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?