Totaal Textiel

Bedrijfskleding bouw

Stevige werkbroeken die wel tegen een stootje kunnen en comfortabele overalls met veel bewegingsvrijheid zodat de kleding niet in de weg zit tijdens het werk. Daar moet bedrijfskleding voor in de bouw zeker aan voldoen. Daarnaast is bedrijfskleding voor in de bouw vaak voorzien van reflectoren die voor meer veiligheid zorgen. Onze bedrijfskleding voor in de bouw is van bijzonder stevige kwaliteit en biedt voldoende bewegingsvrijheid. Verder zit de kleding comfortabel en biedt het bescherming tegen regen en kou. Bouw bedrijfskleding moet erg vaak gewassen worden en daarom is het belangrijk dat de kwaliteit hoog is. Vaak wassen betekent namelijk dat de kleding sneller slijt. Daarom is wassen van bedrijfskleding op een professionele manier aan te raden. Ook dit kunnen wij voor u of uw bedrijf doen. Wij wassen uw bedrijfskleding op de juiste manier zodat de kwaliteit niet verloren gaat. Doordat wij uitsluitend met stevige kwaliteit materialen werken, kan onze bedrijfskleding voor in de bouw wel wat hebben. Toch is het op de juiste manier wassen zeer belangrijk. Zeker als de kleding voorzien is van een beschermende coating. Deze verdwijnt namelijk als de kleding niet op een speciale manier gewassen wordt. Wij van Totaal Textiel weten hoe wij dit aan moeten pakken. Dus bent u op zoek naar hoge kwaliteit bedrijfskleding voor in de bouw? Of iemand die uw bedrijfskleding op een professionele manier kan wassen zodat de kleding gegarandeerd schoon wordt zonder kleur te verliezen? Dan zit u bij Totaal Textiel goed. Heeft u vragen over onze bedrijfskleding voor in de bouw? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Groot assortiment bedrijfskleding voor in de bouw

De één draagt graag een werkbroek en de ander loopt het liefst de hele dag in een overall. Wat de voorkeur ook heeft, wij hebben de geschikte bedrijfskleding voor in de bouw in ons assortiment. Onze kleding is veilig, comfortabel en duurzaam. En natuurlijk van de allerhoogste kwaliteit. Want werken in de bouw, dat is het échte werk. Kleding krijgt veel te voorduren tijdens de werkzaamheden in de bouw. Ook doordat de kleding vaak gewassen dient te worden, krijgt het het nodige te voorduren. In de bouw is het daarnaast ook belangrijk om gezien te worden. Met name in de wintertijd zijn de bouwvakkers vaak in het donker aan het werk. Vooral langs de weg en op grote en drukke bouwterreinen is het belangrijk om goed gezien te worden. Onze High Visibility werkkleding is hier uitermate geschikt voor. Deze bedrijfskleding voor in de bouw beschikt over goed zichtbare reflectiebanden. Daarnaast hebben we brandvertragende werkkleding in ons assortiment. Want uw veiligheid staat uiteraard voorop! Wij werken uitsluitend met topmerken zodat wij u kleding kunnen bieden van de allerhoogste kwaliteit. Gerenommeerde merken waarmee wij samenwerken zijn onder andere Santino, Havep en Tricorp.

bedrijfskleding bouw

Hoge kwaliteit bedrijfskleding bouw

U ziet het, wij garanderen u hoge kwaliteit bedrijfskleding voor in de bouw. Behalve overalls en werkbroeken hebben wij nog veel meer in ons assortiment. Denk hierbij aan werkschoenen, werkoveralls, T-shirts, bodywarmers en vesten. Allemaal speciaal ontwikkelde bedrijfskleding voor in de bouw en allemaal van hoge kwaliteit materialen gemaakt. Daarnaast bieden wij onder andere gezichtsbescherming, gehoorbescherming, hoofdbescherming en handbescherming zoals werkhandschoenen aan. Waar u ook naar op zoek bent, u kunt het vinden op onze uitgebreide website. Maar wij heten niet voor niets Totaal Textiel. Wij bieden het totaal plaatje. Zoals we eerder al aangaven kunt u bij ons ook terecht voor professionele reiniging van uw bedrijfskleding bouw. Met speciale machines reinigen wij al uw bedrijfskleding en krijgt u ze fris gewassen weer terug. Ook als de bedrijfskleding over een speciale beschermende coating beschikt, kunnen onze speciale machines de kleding wassen. De beschermende laag gaat dus niet verloren tijdens het wassen. Behalve voor bedrijfskleding voor in de bouw kunt u bij ons ook terecht voor werkkleding voor in de horeca, bedrijfskleding voor beveiliging én voor het bedrukken van textiel.

Laat uw bedrijfskleding bedrukken

U kunt uw bedrijfskleding bouw volledig naar uw wensen laten bedrukken. Zo kunt u de kleding met de huisstijl van uw bedrijf laten overeenkomen. Wij kunnen de bedrijfskleding voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en/of logo. De kleuren om uit de kiezen zijn eindeloos, maar ook de manier van drukken kunt u zelf kiezen. U kunt kiezen om de bedrijfskleding te laten bedrukken door middel van zeefdruk, transferdruk, sublimatie of borduren. Waar u ook voor kiest, wij garanderen u de allerhoogste kwaliteit. U ziet het, wij van Totaal Textiel bieden u het totaalplaatje op het gebied van textiel.

Bedrijfskleding bouw bij Totaal Textiel

Of u nu op zoek bent naar bedrijfskleding bouw met of zonder bedrukking, bij Totaal Textiel bent u aan het juiste adres. Wij leveren stevige, comfortabele en veilige bedrijfskleding voor in de bouw en vele ander sectoren, van werktruien tot werkvesten. En zoals we al eerder aangaven, kunnen wij uw bedrijfskleding bouw professioneel reinigen en eventueel bedrukken. Heeft u nog vragen of wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op. U ontvangt van ons binnen één werkdag een reactie!

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?