Totaal Textiel

Bedrijfskleding Brabant

Bij Totaal Textiel hebben we een uitgebreid aanbod aan bedrijfskleding in Brabant van hoogstaande kwaliteit. Bent u een werkgever die op zoek is naar de ideale bedrijfskleding voor uw personeel? Dan bent u bij ons aan het goede adres. U vindt bij ons namelijk bedrijfskleding in Brabant voor vrijwel alle branches, met als voorbeeld de gezondheidszorg, horeca, bouw en installatie, groenvoorziening, security, transport, logistiek en grond, weg- en waterbouw. Wij werken bovendien alleen met genormeerde en betrouwbare merken zoals Santino, Havep en Tricorp. Deze merken leveren namelijk modieuze en veilige bedrijfskleding van de best mogelijke kwaliteit. Niet alleen kunt u bij ons terecht om bedrijfskleding in Brabant te kopen; u kunt uw bedrijfskleding namelijk ook bij ons laten wassen! Op deze manier bieden wij een totaalservice aan op het gebied van promo, werk- en bedrijfskleding. Kijk eens rond op onze bedrijfskleding pagina om te kijken welke stijlen of welke kledingstukken uw voorkeur hebben en neem vervolgens vrijblijvend contact op met één van onze specialisten om uw ideale bedrijfskleding in Brabant te bespreken. Wij kunnen u vervolgens helpen om deze wensen in vervulling te brengen. Met alle plezier beantwoorden wij al uw vragen en indien gewenst sturen we een offerte op.

Voordelen van het Kleding Management Systeem

Als u graag helemaal ontzorgd wilt worden op het gebied van bedrijfskleding in Brabant, dan raden wij aan om gebruik te maken van ons kleding management systeem, het KMS. Dit systeem helpt u om eenvoudig de controle te houden over de uitgifte van uw werkkleding. Daarnaast voorkomt u onnodige bestellingen en spaart u ook nog eens geld en tijd. Hoe werkt dit dan precies? Via het KMS bestelt u heel eenvoudig op persoonsniveau bedrijfskleding in Brabant of andere producten. In het systeem kunt u vervolgens het gehele proces op een simpele manier managen. Zo houdt u de volledige controle over de uitgifte van uw bestelde bedrijfskleding in Brabant. Het KMS is ook te gebruiken voor algemene bestellingen waarmee u uw voorraad kunt aanvullen. Zodra u een product voor een medewerker bestelt, dan wordt dit gelijk geregistreerd. Daarnaast worden alle belangrijke gegevens, zoals de bestelgeschiedenis van uw bedrijfskleding in Brabant overzichtelijk voor u bewaard in het systeem. Dit is natuurlijk handig voor u, maar ook voor de fiscus en VCA. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag weten of het KMS bij uw bedrijf past? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u een demo te tonen, zodat u het KMS in levende lijven kunt ondervinden. Om een afspraak in te plannen, kunt u hier contact met ons opnemen.

Bedrijfskleding in Brabant nodig?

Het kopen van bedrijfskleding doet u niet zomaar even. Er moet namelijk met veel verschillende dingen rekening worden gehouden. Denk hierbij aan veiligheid, comfort en uitstraling. Uw medewerkers zijn namelijk het visitekaartje van uw bedrijf en om deze reden is het belangrijk dat zij professioneel en goedgekleed voor de dag komen. De bedrijfskleding in Brabant moet niet alleen professionaliteit uitstralen, het moet ook lekker zitten en beschermen tegen eventuele gevaren op het werk. Bij Totaal Textiel hebben wij een zodanig uitgebreide collectie bedrijfskleding dat er altijd wel een geschikte match voor u bij zit. Wij adviseren en ondersteunen u graag tijdens het gehele proces van bedrijfskleding in Brabant kopen, zodat u hier zo weinig mogelijk tijd aan kwijt bent, maar wel de allerbeste keuze kunt maken. Wij zorgen ervoor dat het proces vlekkeloos verloopt, vanaf het kennismakingsgesprek tot aan de levering van de bedrijfskleding.

werknemers uniek

Bedrijfskleding Brabant laten bedrukken

Als u uw bedrijfskleding bij ons bestelt, heeft u het grote voordeel dat u deze volledig kunt laten aanpassen naar uw smaak en wensen. Het is namelijk mogelijk om de bedrijfskleding in Brabant te laten bedrukken met een tekst of bedrijfslogo, of allebei natuurlijk. U heeft hierbij de keuze uit 1 kleur tot aan full colour en daarnaast kunt u ook nog eens kiezen uit de opties zeefdruk, (warmte)transfers, sublimatie of borduur. Met een logo straalt uw bedrijfskleding in Brabant consistentie en professionaliteit uit. U kunt dit logo bijvoorbeeld laten plaatsen op de rug, als pochet logo of als bedrukking rondom. Als u een ander idee heeft kunt u dit natuurlijk ook aan ons doorgeven. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Neem daarom contact op met één van onze textieladviseurs om de mogelijkheden te bespreken en ontvang dezelfde dag nog een offerte.

Bedrijfskleding in Brabant laten wassen

Bij Totaal Textiel kunt u niet alleen bedrijfskleding in Brabant kopen, maar ook laten wassen! Onze professionele bedrijfskleding wasserij gebruikt voor elk individueel kledingstuk de allerbeste wastechniek, zodat uw bedrijfskleding in Brabant in een optimale condititie blijft. Het wassen van bedrijfskleding is namelijk geen eenvoudige taak en vereist kennis en zorgvuldigheid. Wij zorgen ervoor dat het materiaal, de kleur en de beschermlaag van de bedrijfskleding perfect intact blijft. Dit doen wij door de kledingstukken stuk voor stuk goed na te kijken en te sorteren voordat we deze gaan wassen. Zodra we de bedrijfskleding in Brabant schoon uit de machine hebben gehaald, wordt de kleding gedroogd en netjes opgevouwen. Zo hoeft u dus nergens meer naar om te kijken.

Bedrijfskledingspecialist in regio Brabant

Onder andere omdat wij voor iedere branche een uitgebreid en hoogwaardig aanbod bedrijfskleding aanbieden en uitsluitend werken met toonaangevende merken, staan wij bekend als dé bedrijfskledingspecialist in de regio Brabant. Onze specialisten helpen u graag om de juiste keuzes te maken met betrekking tot uw bedrijfskleding in Brabant. Zo adviseren wij u over de meest geschikte opties, prijscategorieën, maten en kleuren. Samen vinden we voor uw werknemers de meest ideale bedrijfskleding. Vervolgens heeft u nog de keuze om deze bedrijfskleding Brabant op unieke wijze te laten bedrukken en kunt u bij ons ook terecht voor de was service. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op; wij helpen u van Eindhoven tot en met Bergen op Zoom met alle plezier verder.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?