Totaal Textiel

Bedrijfskleding Eindhoven

Bent u een ondernemer en bent u voor uw personeel op zoek naar de beste bedrijfskleding? In Eindhoven bij Totaal Textiel vindt u alles wat u zoekt en misschien nog wel meer. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan bedrijfskleding voor iedere branche. Of het nu gaat om bedrijfskleding in Eindhoven voor in de bouw en installatie, gezondheidszorg, groenvoorziening, horeca, security, grond, weg- en waterbouw, transport of logistiek. Bij ons bent u gegarandeerd aan het goede adres! Wij zijn namelijk uw totaalleverancier op het gebied van professionele promo, werk- en bedrijfskleding. Wij werken uitsluitend met toonaangevende merken zoals Santino, Havep en Tricorp, omdat wij gaan voor hoge kwaliteit kleding die tegen een stootje kan. Kies op onze pagina bedrijfskleding de branche waarin u werkzaam bent en scrol eens door ons uitgebreide aanbod aan bedrijfskleding in Eindhoven. Bij vragen staan wij u graag te hulp! Voel u dus vrij om contact op te nemen met dé leverancier van bedrijfskleding in Noord-Brabant.

De aanschaf van bedrijfskleding in Eindhoven

Als ondernemer snapt u natuurlijk dat uw medewerkers het visitekaartje zijn van uw bedrijf. Het is daarom van belang dat zij netjes en professioneel voor de dag komen en eenheid uitstralen. Daarnaast is het zeer belangrijk dat zij zichzelf goed voelen in hun kleding én dat zij kleding dragen die hen beschermt voor eventuele gevaren of risico’s op het werk. Hoewel u deze zaken allemaal erg belangrijk vindt, wilt u ook niet te veel tijd kwijt zijn aan het regelen van alle zaken rondom bedrijfskleding in Eindhoven. Wij willen het kopen van bedrijfskleding daarom zo makkelijk mogelijk voor u maken. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van de beste bedrijfskleding Eindhoven en zorgen ervoor dat alles goed voor u wordt geregeld zodat het gehele proces vlekkeloos verloopt. Vanaf het eerste ontmoetingsgesprek tot aan de levering bij uw bedrijf.

Ons Kleding Management Systeem

Als u als organisatie of bedrijf nog meer ontzorgd wilt worden op het gebied van bedrijfskleding in Eindhoven, dan is het aan te raden om gebruik te maken van ons kleding management systeem, oftewel KMS. Met dit systeem kunt u gemakkelijk grip houden op de uitgifte van werkkleding, voorkomt u onnodige bestellingen en kunt u bovendien geld en tijd besparen. We zullen dit kort toelichten. Met het KMS kunt u gemakkelijk bedrijfskleding in Eindhoven en andere producten op persoonsniveau bestellen en kunt u het proces eenvoudig managen. Op deze manier houdt u de volledige grip op de uitgifte van uw bedrijfskleding in Eindhoven. U kunt dit systeem ook gebruiken voor algemene bestellingen om uw voorraad mee aan te vullen. Altijd als u een product per medewerker bestelt, wordt dit meteen geregistreerd. De bestelgeschiedenis van uw bedrijfskleding in Eindhoven en andere gegevens worden inzichtelijk bewaard in het systeem, wat niet alleen waardevol is voor u, maar bijvoorbeeld ook voor de fiscus en VCA. Om te bepalen of het KMS past bij uw bedrijf, komen we graag vrijblijvend bij u langs met een demo zodat u het KMS in levende lijven kunt zien én voelen. Neem contact met ons op als u hierin geïnteresseerd bent of als u hiervoor een afspraak wilt maken.

Totaal Textiel - Onze showroom

Bedrijfskleding in Eindhoven laten bedrukken

Een andere dienst die wij bij Totaal Dienst aanbieden is het customizen van uw bedrijfskleding. Wij zorgen er graag voor dat uw bedrijfskleding in Eindhoven volledig aansluit op uw wensen en stijl. Daarom kunt u er bij ons voor kiezen om uw werkkleding te laten bedrukken met een bedrijfslogo en/of tekst. Hierbij heeft u de keuze uit één kleur tot full colour, uiteraard van zeer hoge en duurzame kwaliteit. Bovendien bieden wij de opties zeefdruk, (warmte)transfers, sublimatie of borduur. Door een logo te laten plaatsen op bedrijfskleding in Eindhoven zorgt u voor een consistente en professionele uitstraling. Gaat u voor een afbeelding op de rug, een pochet logo, een bedrukking rondom of heeft u toch nog een ander idee? De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact op met onze textieladviseur om uw wensen te bespreken en ontvang dezelfde dag nog een prijsopgave.

Totaalservice: bedrijfskleding wassen en leveren

Wist u al dat het bij Totaal Textiel ook mogelijk is om uw bedrijfskleding in Eindhoven te laten wassen? Wij hebben namelijk een professionele bedrijfskleding wasserij. Wij gebruiken speciale wasprocessen om uw bedrijfskleding in Eindhoven te wassen, zodat deze uitstekend wordt gereinigd zonder dat de kleur en beschermlaag wordt aangetast. Voordat we beginnen met het wassen van de bedrijfskleding, kijken wij eerst alle kledingstukken stuk voor stuk goed na en sorteren we deze. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alle werkkleding op de meest geschikte manier wordt gerenigd. Wanneer de bedrijfskleding in Eindhoven weer schoon uit de machine komt, wordt deze gedroogd, zorgvuldig opgevouwen en bij u afgeleverd. U hoeft dus nergens meer naar om te kijken!

Totaal Textiel verzorgt uw bedrijfskleding Eindhoven

Bij Totaal Textiel helpen we u graag om de juiste keuzes rondom bedrijfskleding in Eindhoven te maken. Wij worden namelijk gezien als dé bedrijfskledingspecialist in regio Eindhoven. Wij hebben voor iedere branche een uitgebreid aanbod aan bedrijfskleding van toonaangevende merken en bieden slechts de beste kwaliteit aan. Onze bedrijfskleding in Eindhoven is verkrijgbaar in veel verschillende prijscategorieën, maten en kleuren. Bespreek dus vooral uw wensen met onze specialisten en zij helpen u graag verder om de ideale bedrijfskleding te vinden. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, wilt u een offerte aanvragen of heeft u nog andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar!

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?