Totaal Textiel

Closetrolhouders

Closetrolhouder

U ziet hieronder een greep uit onze collectie. Staat het desbetreffende artikel niet op onze website vermeld neemt u dan vrijblijvend contact met ons op:

via mail: info@totaaltextiel.nl, telefoon: 06 of via whatsapp.

Wij leveren alles op het gebied van closetrolhouder van gerenommeerde merken als Kennedy en meer.

Quartzline Black Doproldispenser

Quartzline Black Doproldispenser

Deze Black Quartz Toiletrolhouder is geschikt voor twee toiletrollen met dop (doprollen). Dit zorgt voor veel capaciteit. Daarom is dit systeem uitermate geschikt voor druk bezochte locaties. Aangezien de Quartzline doproldispenser ruimte biedt voor twee toiletrollen is toiletpapier altijd voorradig.

Het zwart van de Black Quartz Toiletrolhouder voor doprollen zorgt voor robuust en stoer uiterlijk. De matte kleur geeft de doproldispenser een chique uitstraling. Ten slotte zorgt de vormgeving er voor dat de Black Quartz dispenser gemakkelijk is te onderhouden.

De Quartzline doproldispenser is voorzien van een instelbare remmende werking. Zo kunt u eenvoudig het verbruik doseren en monitoren. De reserverol is automatisch beschikbaar als de eerste toiletrol is verbruikt. De doproldispenser is bovendien snel en eenvoudig te bij te vullen.

 • Geschikt voor toiletrollen met dop.
 • Veel capaciteit, altijd voorraad en snel te vullen.
 • Stoere en robuuste uitstraling.
 • Afsluitbaar met universele Quartzline sleutel.
 • Inhoud eenvoudig te controleren via voorraadvenster aan zijkant.

Quartzline Black Toiletrolhouder Mini Duo Jumbo

Quartzline Black Toiletrolhouder Mini Duo Jumbo

Deze Black Quartz Toiletrolhouder is geschikt voor twee mini jumbo toiletrollen. Dit zorgt voor extra veel capaciteit. Daarom is dit systeem uitermate geschikt voor druk bezochte publieke locaties. Aangezien de Quartzline toiletrolhouder ruimte biedt voor twee jumbo rollen is toiletpapier altijd voorradig.

Het zwart van de Black Quartz Toiletrolhouder voor mini jumbo rollen zorgt voor een robuust en stoer uiterlijk. De matte kleur geeft de jumbo toiletroldispenser een chique uitstraling. Ten slotte zorgt de vormgeving er voor dat de Black Quartz dispenser gemakkelijk is te onderhouden.

De Quartzline Toiletrolhouder zorgt voor besparing en ruimte en arbeid ten opzichte van traditioneel toiletpapier. Daarom is deze houder qua capaciteit en wisselingen de meest efficiënte keuze.

 • Geschikt voor mini jumbo toiletrollen (max. diameter 20cm).
 • Extra veel capaciteit en altijd voorraad.
 • Stoere en robuuste uitstraling.
 • Afsluitbaar met universele Quartzline sleutel.
 • Inhoud eenvoudig te controleren via voorraadvenster aan zijkant.

Quartzline Black Toiletborstelhouder

Quartzline Black Toiletborstelhouder

De Black Quartz Toiletborstelhouder is hygiënisch gesloten aan de bovenkant. U haalt de toiletborstel uit de houder via de zijkant. De Quartzline Toiletborstelhouder kan zowel hangend als staand gebruikt worden.

De Quartz Black toiletborstelhouder is gemaakt van rvs en vervolgens mat gepoedercoat. Dit zorgt voor een robuuste en stoere uitstraling. De Quartzline Toiletborstelhouder wordt geleverd inclusief zwarte toiletborstel. De toiletborstelhouder is ook prima te combineren met de Silver Quartzline.

 • Functionele en betaalbare toiletborstelhouder.
 • Inclusief zwarte toiletborstel.
 • Robuuste en stoere uitstraling.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?