Totaal Textiel

Closetrolhouders

Closetrolhouder

U ziet hieronder een greep uit onze collectie. Staat het desbetreffende artikel niet op onze website vermeld neemt u dan vrijblijvend contact met ons op:

via mail: info@totaaltextiel.nl, telefoon: 06-42 08 52 58 of via whatsapp.

Wij leveren alles op het gebied van closetrolhouder van gerenommeerde merken als Kennedy en meer.

TotaalTextiel - Closetrolhouders - Kennedy Jumbo Ellipse

Jumbo Ellipse

Toiletpapier dispenser. Jumbo Ellipse is een dispenser voor toiletrollen die ideaal is voor omgevingen met veel tot middelzwaar verkeer. De eenheid is geschikt voor elke rol met een kerndiameter van 2¼ tot 2¾ inch en een externe diameter tot 11 inch.

TotaalTextiel - Closetrolhouders - Kennedy Maxima Ellipse

Maxima Ellipse

Dispenser voor toiletpapier met reserve-rollen, ideaal voor omgevingen met veel verkeer. De unit is geschikt voor elke toiletrol met een kerndiameter van 2¼ -2¾ inch en met een buitendiameter tot 11 inch. Speciaal schild dat automatisch toegang tot de nieuwe rol verhindert totdat de originele rol af is.

TotaalTextiel - Closetrolhouders - Kennedy Sigma Ellipse

Sigma Ellipse

Sigma Ellipse is een dispenser voor toiletpapier met dubbele rollen die zorgt voor continuïteit van de papiertoevoer en een hoog volume in een compacte unit. Ideaal voor omgevingen met weinig tot middelzwaar verkeer en is geschikt voor elke toiletrol met een kerndiameter tussen 28 en 45 mm en met een buitendiameter tot 140 mm. Ook rollen zonder kern.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?