Totaal Textiel

De beste werkschoenen voor u

Het is belangrijk dat u goede en stevige werkschoenen kiest, omdat u er op dagelijkse basis veel uren op moet doorbrengen. De beste werkschoenen voor heren en dames hebben niet alleen een goede kwaliteit. Bij het kiezen van een werkschoen is het ook erg belangrijk dat u kiest voor een model dat goed bij uw werk en lichaam past. De beste werkschoenen zijn bovendien ademend. Werkschoenen zijn meestal voorzien van stalen neuzen, zodat blessures of ongevallen voorkomen kunnen worden. Als u zou beslissen om zonder werkschoenen op het werk te verschijnen, zult u in de meeste gevallen door uw werkgever weggestuurd worden. Het bedrijf is namelijk aansprakelijk wanneer u schade aan uw voet oploopt door het niet dragen van de juiste werkschoenen. Dit geeft dus ook al aan hoe belangrijk de juiste werkschoenen zijn voor op het werk. Dus vraagt u zich af: “Wat zijn de beste werkschoenen?” Lees dan vooral even verder.

Totaal Textiel - Onze showroom met werkschoenen
Totaal Textiel - Werkschoenen reinigen

Beste werkschoenen voor veel lopen

Het is erg belangrijk dat we naar het model van de schoen kijken als u dagelijks veel meters op uw schoenen moet maken. U kan er bijvoorbeeld voor kiezen om voor een werkschoen te kiezen die wat hoger valt. Dit wil zeggen dat uw enkels ook beschermd worden en de schoenen dus ook een optimale stevigheid kunnen bieden aan uw voeten en enkels. Een hogere werkschoen heeft echter ook een paar nadelen. Ondanks dat er natuurlijk stevigheid wordt gecreëerd bij een hoger model, is een lagere schoen juist weer handig om de enkel veel beweegvrijheid te kunnen geven. Lage werkschoenen zijn bovendien ook vaker lichtgewicht, wat prettiger is voor de voeten. Het ligt er dus maar net aan wat voor soort werk u verricht en wat u persoonlijk prettig vindt tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden om te kunnen beslissen wat de beste werkschoen voor werk met veel lopen is.

Beste lichtgewicht werkschoenen

U moet bij het kiezen van de beste werkschoen niet alleen kijken naar de maat van de schoen, want de zool speelt ook wel degelijk een belangrijke rol bij het kiezen van de werkschoenen. De zolen in werkschoenen zijn meestal gemaakt van polyurethaan of rubber. De zolen die gemaakt zijn van polyurethaan zijn vaak lichter dan de zolen van rubber. Ook komt een stukje persoonlijke voorkeur kijken bij het kiezen van de zool. Het ligt er maar net aan wat u fijn onder de voet vindt liggen en wat voor soort werk u verricht. Als u twijfelt over de beste lichtgewicht werkschoenen, kunt u altijd contact met ons opnemen, of eens vragen aan collega’s welke schoenen zij gebruiken. U moet natuurlijk wel in uw achterhoofd houden dat wat werkt voor uw collega niet automatisch hoeft te werken voor uw voeten. Iedere voet is namelijk anders en voor iedereen is een andere soort schoen de beste werkschoen.

De beste werkschoenen zijn op maat gemaakt

De allerbeste persoonlijke werkschoen is op maat gemaakt. Werkschoenen op maat maken kan soms prijzig uitvallen, maar u bent in de meeste gevallen dan wel verzekerd van de juiste pasvorm voor uw voet. Wij van Totaal Textiel verkopen niet alleen werkschoenen en andere werkkleding, maar wij zijn er ook om u van advies te voorzien. Via deze manier kunt u het optimale uit uw werkschoen halen en heeft u ook automatisch de beste werkschoen.

 Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor de beste werkschoenen? Neem dan een kijkje op onze website van Totaal Textiel. Wij hebben een groot assortiment aan werkschoenen. Vindt u het nog steeds lastig om te bepalen welke werkschoenen het beste zijn voor u, dan kunnen wij u altijd nog persoonlijk adviseren. Dus twijfel vooral niet om contact met ons op te nemen als u advies nodig heeft. Wellicht vraagt u zich af: “Wat zijn de beste waterdichte werkschoenen?” of heeft u een andere vraag? De deskundige medewerkers van Totaal Textiel zijn er dan om u verder te helpen! Op deze manier vindt u met gemak de beste werkschoenen voor u.

 

Totaal Textiel - Logo
Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?