Totaal Textiel

Handdoekautomaten

Handdoekautomaten

U ziet hieronder een greep uit onze collectie. Staat het desbetreffende artikel niet op onze website vermeld neemt u dan vrijblijvend contact met ons op:

via mail: info@totaaltextiel.nl, telefoon: 06-42 08 52 58 of via whatsapp.

Wij leveren alles op het gebied van Handdoekautomaten van gerenommeerde merken als Kennedy en meer.

TotaalTextiel - Handdoekautomaten - Kennedy Easyroll Ellipse

Easyroll Ellipse

Dispenser voor papieren handdoekjes in het midden voor toiletten, keukens en horeca. Geschikt voor elke papierrol met een centrale trek van 8 inch in diameter en 9 inch breed. Geleverd met een gepatenteerde verstelbare spanring, om de juiste spanning te creëren voor papiersoorten van verschillende diktes.

TotaalTextiel - Handdoekautomaten - Kennedy Integra

Integra

Best verkochte katoenen handdoekautomaat. Ideaal voor zelfs de drukste wasruimte, het is een zeer robuust en betrouwbaar handdroogsysteem. Integra biedt voordelen op het gebied van hygiëne, service en milieu en biedt de eindgebruiker een ‘comfort zoals thuis’ handdroogervaring.

TotaalTextiel - Handdoekautomaten - Kennedy Integra Ellipse

Integra Ellipse

Integra is Kennedy's best verkochte katoenen handdoekautomaat (CRT) en is nu verkrijgbaar in het Ellipse-assortiment. Ideaal voor zelfs de drukste wasruimte, het is een zeer robuust en betrouwbaar handdroogsysteem. Integra Ellipse biedt voordelen op het gebied van hygiëne, service en milieu en biedt de eindgebruiker een ‘comfort zoals thuis’ handdroogervaring.

TotaalTextiel - Handdoekautomaten - Kennedy Metro

Metro

Compacte katoenen handdoekautomaat. Metro is Kennedy's compacte handdoekrolhouder, ideaal voor kleinere sanitaire ruimtes en licht gebruik. De Metro biedt voordelen op het gebied van hygiëne, service en milieu en biedt de eindgebruiker een ‘comfort zoals thuis’ handdroogervaring.

TotaalTextiel - Handdoekautomaten - Kennedy Pod

Pod

Automatische dispenser voor papieren handdoekjes met automatische afsnijding. Een unieke dispenser met een van de grootste papiercapaciteiten op de markt. Dankzij het gepatenteerde laadsysteem voor reserverollen kan een nieuwe rol worden geladen voordat de vorige volledig is opgebruikt. Tot 20% kan op het papierverbruik worden bespaard.

TotaalTextiel - Handdoekautomaten - Kennedy Prima Ellipse

Prima Ellipse

Meervoudige dispenser voor papieren handdoekjes. Prima Ellipse is ideaal voor omgevingen met licht tot middelzwaar verkeer, is betrouwbaar en duurzaam en heeft een unieke papieren handdoeklade die is ontworpen om verspilling van verbruiksartikelen te verminderen. Een continu laadsysteem om papiertekort te voorkomen en een scharnierend deksel.

TotaalTextiel - Handdoekautomaten - Kennedy Tekna

Tekna

Mechanisch intrekbare katoenen handdoekautomaat. Tekna is de meest geavanceerde oplossing voor het drogen met katoenen handdoeken. Het biedt ongeëvenaarde voordelen op het gebied van hygiëne, service en milieu, terwijl het de eindgebruiker een ‘comfort zoals thuis’ handdroogervaring biedt.

TotaalTextiel - Handdoekautomaten - Kennedy Integra Ellipse

Tekna Ellipse

Mechanisch intrekbare katoenen handdoekautomaat. Tekna Ellipse is de meest geavanceerde handdroogoplossing op rol met doeken. Het biedt ongeëvenaarde voordelen op het gebied van hygiëne, service en milieu, terwijl het de eindgebruiker een ‘comfort zoals thuis’ handdroogervaring biedt.

TotaalTextiel - Handdoekautomaten - Kennedy Stainless Steel Integra

Stainless Steel Integra

De Integra is Kennedy's best verkochte katoenen handdoekkast. De roestvrijstalen versie van Integra is gemaakt van hoogwaardig 304 geborsteld roestvrij staal. Ideaal voor zelfs de drukste wasruimte. Het is een zeer robuuste, luxe en betrouwbare handdroogkast.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?