Totaal Textiel

Kleding Bedrukken

Werknemers zijn naast uitvoerende krachten ook het visitekaartje van een organisatie. Dit geldt uiteraard voor bedrijven die op locatie hun diensten verrichten maar ook intern is het personeel bepalend voor de uitstraling van het bedrijf. Bezoekers zien dat er hard wordt gewerkt door vakmensen die er representatief uitzien en collega’s geven elkaar het goede voorbeeld. Laat kleding bedrukken door de specialisten van TotaalTextiel om de organisatie een uniforme en professionele uitstraling te geven. Wat er zoal mogelijk is leggen we uit op deze pagina of klik direct verder om contact op te nemen.

Waarom kleding bedrukken?

Is het nodig om personeel bedrijfskleding te verschaffen? Op kantoor kunnen er kledingvoorschriften zijn maar werknemers behouden veel vrijheid om hun garderobe uit te kiezen. In beroepen waar voornamelijk fysiek werk wordt verricht wordt meestal gebruik gemaakt van herkenbare bedrijfskleding. Hier zijn meerdere redenen voor te bedenken:

  • Klanten die in contact komen met personeel zien direct van welke organisatie een persoon afkomstig is.
  • Een merknaam of logo op de kleding verhoogt de zichtbaarheid naar de klanten toe.
  • De werkgever heeft controle over de kwaliteit van de werkkleding en kan naast vorm ook functionele kleding verschaffen.
  • Met kleding bedrukken voelt de werknemer zich onderdeel van een groter geheel, een collectief waarbij samenwerking gestimuleerd wordt.
 

Laat kleding bedrukken door TotaalTextiel, de leverancier van bedrijfskleding. Naast een uitgebreide collectie werkkleding hebben we alle kennis en apparatuur in huis om deze producten te voorzien van bedrukking.

Mogelijkheden bij kleding bedrukken

Wij bieden meerdere methoden van bedrukking aan. Voor ieder kledingstuk zijn er praktische en betaalbare opties om zowel tekst als logo en huisstijl op textiel aan te brengen. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Zeefdruk: Dit is een uitstekende manier om kleding te bedrukken in full colour. De kleuren zijn helder met een groot aantal mogelijke kleuren en combinaties. De opdruk blijft ook na meerdere wascycli helder en zichtbaar. Met name bij grotere oplages is zeefdruk een kostenefficiënte optie.
  • Transfer: Deze methode is duurzaam en duidelijk, de transfers hechten goed op het oppervlak van shirts en truien. De opdruk wordt als het ware één met het materiaal en is bestand tot maar liefst 95 graden wassen.
  • Embleem: Bij emblemen wordt het gewenste logo als los onderdeel vervaardigd en later op het gewenste kledingstuk aangebracht. Het borduurwerk is gedetailleerd met een consistente kwaliteit. Emblemen stralen klasse uit.
  • Borduurwerk: In tegenstelling tot een embleem wordt de bedrukking ditmaal direct op het kledingstuk geborduurd met draad. Zelfs kleine details zijn mogelijk. Er is een groot aantal kleuren leverbaar waarbij er meerdere kleuren in een design aanwezig kunnen zijn. Om de veiligheid te verhogen is het mogelijk om vlamvertragende bedrijfskleding te voorzien van borduurwerk met vlamvertragend draad. Informeer bij TotaalTextiel naar alle mogelijkheden bij kleding bedrukken.
Kleding Bedrukken

Bedrijfskleding kiezen

Om kleding te bedrukken zal er eerst een keuze gemaakt moeten worden voor de bedrijfskleding. TotaalTextiel levert alle producten op het gebied van bedrijfskleding in uiteenlopende stijlen en voor een variëteit aan toepassingen. Door te kiezen voor kleding in de kleuren van de organisatie in combinatie met logo bedrukking kunt u als organisatie uw merkidentiteit benadrukken. Ga naar de onze pagina over textiel bedrukken voor meer informatie over kleding bedrukken.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?