Totaal Textiel

Luchtverfrissers

Luchtverfrissers

U ziet hieronder een greep uit onze collectie. Staat het desbetreffende artikel niet op onze website vermeld neemt u dan vrijblijvend contact met ons op:

via mail: info@totaaltextiel.nl, telefoon: 06-42 08 52 58 of via whatsapp.

Wij leveren alles op het gebied van Luchtverfrissers van gerenommeerde merken als Kennedy en meer.

TotaalTextiel - Luchtverfrissers - Kennedy Airplus Ellipse

Airplus Ellipse

60 dagen batterijloos luchtverfrissersysteem met lont. Airplus Ellipse is een eenvoudige, batterijloze, op de deur gemonteerde luchtverfrisseroplossing voor toiletcabines. Onze units bieden zeer weinig onderhoud en zijn eenvoudig te laden en te activeren en hoeven niet te worden geprogrammeerd.

TotaalTextiel - Luchtverfrissers - Kennedy Slimline

Slimline

Door luchtbeweging geactiveerde luchtverfrisser. Een eenvoudige en effectieve luchtverfrisser voor sachets op de deur. De unit wordt geactiveerd door luchtbeweging bij het openen en sluiten van de deur. Biedt maximaal onderhoudsgemak en hoeft niet te worden geprogrammeerd. Geen batterijen of elektriciteit nodig.

TotaalTextiel - Luchtverfrissers - Kennedy Spa Ellipse

Spa Ellipse

Volledig programmeerbare aerosol luchtverfrisser. Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel serviceprofessionals als eindgebruikers. Het apparaat biedt onbeperkte persoonlijke instellingen. Het grote, goed afleesbare lcd-scherm van de spa en intuïtieve software maken het programmeren eenvoudig, terwijl het onbeperkte bereik van de blikjes helpt om de verbruikskosten te verlagen.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?