Totaal Textiel

PBM

Gezichtsbescherming

Voorkom beschadiging aan de ogen. Veilig, comfortabel, modieus.

Gezichtbescherming

Gehoorbescherming

Een goed gehoor is goud waard en gehoorschade vaak onomkeerbaar.

Gehoorbescherming

Hoofdbescherming

Bescherm je hoofd tegen verwondingen door stoten of vallen.

Hoofdbescherming

Handbescherming

Werk veilig. Voorkom een aangetaste huid en beschadigde vingers.

Handbescherming

Gezichtsbescherming

Voorkom beschadiging aan de ogen op de werkvloer. Goede oogbescherming is essentieel. Veilig, comfortabel, modieus en volgens de benodigde normeringen. Wij bieden een breed assortiment aan oogbescherming van merken als Bollé, 3M, Uvex, etc.

Gehoorbescherming

Bescherm je oren tegen harde geluiden en aanhoudend lawaai. Een onmisbaar onderdeel van uw persoonlijke beschermingsmiddelen op de werkvloer. Want een goed gehoor is goud waard en gehoorschade vaak onomkeerbaar. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment gehoorbeschermers in allerlei soorten en van topmerken zoals Peltor, Uvex, 3M etc. Zo vindt u bij ons altijd de passende bescherming voor uw oren.

Hoofdbescherming

Bescherm je tegen verwondingen en blessures door stoten of (om)vallende voorwerpen. In bijna elke werkplaats, productieomgeving of bouwplaats is een veiligheidshelm dan ook een vast onderdeel van de persoonlijke beschermingsmiddelen. Met helmen van topmerken zoals MSA, Uvex, 3M etc. garanderen we een veilige en kwalitatief goede helm.

Handbescherming

Werkhandschoenen zijn zeer belangrijk voor de persoonlijke bescherming tijdens het werken. Met de juiste handbescherming voorkom je een aangetaste huid en beschadigde vingers. Wij bieden een groot assortiment handschoenen van gerenommeerde merken als Showa, ATG, Oxxa etc.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?