Totaal Textiel

Textiel bedrukken

Zeefdruk

Hoogwaardige full colour bedrukking? Zeefdruk levert een hoogwaardige kwaliteit bedrukking met mooie en heldere kleuren op.

Zeefdruk totaal

Transfers

Transfers zijn sterk genoeg voor (industriële) bedrijfskleding en tegelijk zacht en soepel voor confectie zoals polo’s, t-shirts en sweaters.

Transfers totaal

Emblemen

In diverse vormen leverbaar en met een fraaie ‘look & feel’ dankzij laser-cut technologie en een verhoogde, geborduurde omranding.

Emblemen totaal

Borduren

Geborduurde designs hebben een zeer luxe uitstraling en bieden een optimale was-bestendigheid met zeer lange levensduur.

Borduren totaal

Textiel bedrukken

Voor het bedrukken en/of borduren van bedrijfslogo’s op uw bedrijfs- en werkkleding bent u bij ons aan het juiste adres. 

Uw logo/bedrukking op uw werkkleding

Wij voorzien uw werkkleding van uw bedrijfslogo en/of tekst, van 1 kleur tot full colour in zeer hoge en duurzame kwaliteit. U heeft de keuze uit zeefdruk, transferdruk, sublimatie en borduur. Slijtvast, flexibel, duurzaam of chique. Met uw logo op bedrijfskleding zorgt u voor een consistente uitstraling. 

Zeefdruk

Wilt u kleding laten bedrukken met een full colour bedrukking? De zeefdruktechniek levert een hoogwaardige kwaliteit bedrukking met mooie en heldere kleuren op.

Kleding met een bedrukking door middel van zeefdruk heeft ook een goede was-bestendigheid. Bij bestellingen in grote oplages is full colour zeefdruk vaak het voordeligst.

Transfers

Transfers zijn sterk genoeg voor (industriële) bedrijfskleding en tegelijk zacht en soepel voor confectie zoals polo’s, t-shirts en sweaters. Een transferbedrukking staat garant voor scherpe afbeeldingen en is bestand tegen de meest veeleisende wasprogramma’s.

Textiel voorzien van transfers lijkt bijna alsof het één geheel is, zo fraai is het resultaat na het sealen. Industrieel wasbaar tot 95 ℃!

Emblemen

Geweven of geborduurde emblemen zijn binnen het uitgebreide assortiment van Totaal Textiel een opvallend product. Ze zijn in diverse vormen leverbaar en hebben een fraaie ‘look & feel’ dankzij laser-cut technologie en een verhoogde, geborduurde omranding. Daarbij is dit embleem zowel soepel als duurzaam. De emblemen kunnen middels een lijmlaag onder hitte aangebracht worden of direct op de kleding gestikt worden.

Borduren

Geborduurde designs hebben niet alleen een zeer luxe uitstraling, ze bieden dankzij het polyester garen ook een optimale was-bestendigheid en zeer lange levensduur.

Wij kunnen uw kleding voorzien van tekst of logo in meerdere kleuren. Tevens bieden wij de mogelijkheid om vlam vertragende kleding te voorzien van logo’s middels vlam vertragend garen.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?