Totaal Textiel

Textiel laten bedrukken

Wilt u dat het direct duidelijk is bij welke organisatie u of uw personeel werkzaam is? Dat kan door middel van textiel bedrukken. Door uw logo en/of bedrijfsnaam op textiel te bedrukken hoeft niemand u meer te vragen voor welk bedrijf u werkzaam bent. Ook het is voor gasten op bijvoorbeeld een evenement of beurs direct duidelijk wie bij de organisatie hoort. Wel zo gemakkelijk als men vragen heeft. Daarnaast laten bedrijven textiel bedrukken om daarmee hun deskundigheid en professionaliteit aan te tonen. Mooi en zorgvuldig bedrukte bedrijfskleding komt namelijk een stuk beter over. Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het laten bedrukken van textiel? Dan zit u bij Totaal Textiel goed! Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van textiel bedrukken. Dit kan door middel van zeefdruk, transfers, emblemen of borduren. Graag leggen wij u daar zo meteen meer over uit. Textiel bedrukken doen wij uitermate zorgvuldig en in zeer hoge kwaliteit. Heeft u hier alvast vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw vragen op het gebied van bedrijfskleding of het bedrukken van textiel.

Zo gaat het bedrukken van textiel in zijn werk

Het bedrukken van textiel is iets dat wij zeer zorgvuldig doen. U kunt van ons de allerhoogste kwaliteit verwachten. Of u nu voor één kleur kiest of full colour, wij zorgen ervoor dat uw kleding er op en top uitziet. Veel bedrijven laten hun bedrijfsnaam en/of logo op textiel bedrukken. Maar alles is bij ons mogelijk. Zo kunt u ook altijd uw eigen ontwerp naar ons sturen en wij zorgen ervoor dat het vakkundig overgezet wordt op textiel. Het bedrukken van textiel kan op verschillende manieren. U kunt kiezen uit zeefdruk, transferdruk, sublimatie of borduren. Bij zeefdruk kunnen wij uw textiel bedrukken in full colour. Het levert een hoogwaardige kwaliteit bedrukking waarbij de kleuren prachtig uitkomen. Ook is het goed was-bestendig, mits u de juiste behandeling toepast. Textiel laten bedrukken door middel van transfer geeft een bijzonder fraai resultaat. Zeker nadat wij het hebben voorzien van een speciale sealing. Afbeeldingen kunnen door middel van transfer haarscherp over worden gebracht. Het lijkt bijna of het één geheel is. Uw kleding blijft soepel en zacht en deze manier van textiel bedrukken geeft dan ook een bijzonder mooi resultaat. Wilt u een mooi embleem voor op uw bedrijfskleding? Ook dat kunnen wij regelen. Een hoogwaardig kwaliteit embleem maken wij met behulp van een laser-cut technologie. De emblemen zien er schitterend en professioneel, voelen zacht en soepel aan en kunnen gemakkelijk aangebracht worden middels het verhitten van een speciale lijmlaag aan de onderzijde. Borduren is ook een optie om textiel te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of logo. Borduren geeft een zeer luxe uitstraling en dankzij het hoogwaardige polyester garen dat wij gebruiken heeft het een zeer lange levensduur. Daarnaast heeft het een optimale was-bestendigheid. Ook brandvertragende kleding kunnen wij voorzien van een logo middels speciaal vlam vertragend garen. Waar u ook voor kiest, wij garanderen u kwaliteit. U heeft een zeer ruime keuze aan kleuren en stijlen. Uw textiel laten bedrukken zal uw bedrijf een deskundige uitstraling geven!

Van bedrijfskleding tot textiel laten bedrukken

Wij heten niet voor niets ‘Totaal Textiel’. Wij bieden namelijk het complete plaatje. Dat wil zeggen dat je niet alleen voor het bedrukken van textiel bij ons terecht kunt, maar ook voor bedrijfs- en werkkleding. Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit werktrui? Eentje die wel tegen een stootje kan? Of werkkleding voor in de horeca of bedrijfskleding voor in de bouw? Wij bieden bedrijfskleding aan voor vele sectoren. Al onze bedrijfskleding is van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast beschikken wij over brandvertragende kleding en een uitgebreide High Visibilty collectie. Deze collectie is voorzien van reflectiebanden zodat u altijd zichtbaar bent. Om er zeker van te zijn dat u te maken heeft met hoge kwaliteit kleding die wel tegen een stootje kan, werken wij uitsluitend met toonaangevende merken op dit gebied. Denk hierbij aan Santino, Havep en Tricorp. Al onze kleding kunt u laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo en/of naam. Naast het bedrukken van textiel en bedrijfskleding kunt u voor nog veel meer zaken bij Totaal Textiel terecht. Denk aan gehoorbescherming, gezichtsbescherming, werkschoenen en bedrijfshygiëne. Ook kunnen wij het wassen van uw bedrijfskleding op ons nemen.

TotaalTextiel - Textiel bedrukken

Wassen bedrijfskleding

Heeft u textiel laten bedrukken? Dan is het natuurlijk zonde als er iets gebeurt omdat u de kleding niet op de juiste manier gewassen heeft. Was de kleding altijd binnenste buiten. Dit zorgt er niet alleen voor dat de bedrukking lang goed blijft, maar ook dat de kleuren van de kleding beter en langer behouden worden. Bedrijfskleding vereist vaak een speciale behandeling en kan niet zomaar met de andere was gewassen worden. Omdat wij het totaalplaatje aanbieden, kunt u bij ons ook terecht voor het professioneel laten reinigen van uw bedrijfskleding. Wij beschikken over een wasserij en stomerij en hebben alle expertise in huis om uw bedrijfskleding op een vakkundige manier te wassen. Natuurlijk komen wij uw kleding op locatie ophalen en leveren wij deze ook weer af. Wel zo gemakkelijk! Zoals u ziet kunt u bij Totaal Textiel niet alleen textiel bedrukken, maar kunnen wij u op bijna alles op het gebied van bedrijfskleding verder helpen!

Goedkoop textiel bedrukken kan bij Totaal Textiel

Of u nu op zoek bent naar bedrijfskleding of goedkoop textiel bedrukken op een professionele manier, bij Totaal Textiel bent u aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit materialen en garanderen u daarmee een duurzaam product. Wilt u goedkoop textiel laten bedrukken maar heeft u nog vragen? Of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u zo snel mogelijk vanuit het prachtige Brabant verder!

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?