Totaal Textiel

Vrouwelijke hygiëne

Vrouwelijke Hygiëne

U ziet hieronder een greep uit onze collectie. Staat het desbetreffende artikel niet op onze website vermeld neemt u dan vrijblijvend contact met ons op:

via mail: info@totaaltextiel.nl, telefoon: 06-42 08 52 58 of via whatsapp.

Wij leveren alles op het gebied van Vrouwelijke Hygiëne van gerenommeerde merken als Kennedy en meer.

TotaalTextiel - Vrouwelijke hygiëne - Kennedy Intima dispenser

Intima

Opvangbak voor maandverband. Intima is ontwikkeld als antwoord op de vraag naar een esthetische, robuuste en bruikbare maandverbandhouder. In korte tijd is Kennedy's Intima uitgegroeid tot de marktleidende opvangbak voor maandverband.

TotaalTextiel - Vrouwelijke hygiëne - Kennedy Intima auto dispenser

Intima Auto

No-touch maandverbandhouder. Intima Auto is ontwikkeld als antwoord op de vraag van de markt naar een esthetische, robuuste en bruikbare maandverbandhouder. Kennedy's Intima is in korte tijd uitgegroeid tot de marktleidende eenheid voor vrouwelijke hygiëne.

TotaalTextiel - Vrouwelijke hygiëne - Kennedy Intima mini dispenser

Intima Mini

Opvangbak voor maandverband. Intima is ontwikkeld als antwoord op de vraag naar een esthetische, robuuste en bruikbare maandverbandhouder. In korte tijd is Kennedy's Intima uitgegroeid tot de marktleidende opvangbak voor maandverband.

TotaalTextiel - Vrouwelijke hygiëne - Kennedy Intima mini auto dispenser

Intima mini auto

Opvangbak voor maandverband Intima auto is verkrijgbaar in compacte modellen van 25 en 15 liter en combineren een grote opvangcapaciteit voor afval in een strak, modern en compact ontwerp met minimale vloerbelemmering. Bieden uitzonderlijke functionaliteit, kwaliteit en unieke servicevriendelijke eigenschappen.

TotaalTextiel - Vrouwelijke hygiëne - Kennedy Ladybin dispenser

Ladybin

Eigentijdse maandverbandhouder. Ladybin is een moderne maandverbandhouder van 25 liter die een maximale opvangcapaciteit voor afval biedt met minimale vloerbelemmering. De unit kan worden gebruikt voor zowel het wisselen van liner- als vuilnisbakken en is verkrijgbaar in handmatige en elektronische no-touch-versies.

TotaalTextiel - Vrouwelijke hygiëne - Kennedy Ladybin Auto dispenser

Ladybin Auto

Eigentijdse automatische maandverbandhouder. Ladybin is een moderne maandverbandhouder van 25 liter die een maximale opvangcapaciteit voor afval biedt met minimale vloerbelemmering. Kan worden gebruikt voor zowel het wisselen van liner- als vuilnisbakken en is verkrijgbaar in handmatige en elektronische no-touch-versies.

TotaalTextiel - Vrouwelijke hygiëne - Kennedy Ladysafe dispenser

Ladysafe

Dispenser voor bescheiden zakjes. Ladysafe is een discrete dispenser voor zakjes voor dameshygiëne. De Ladysafe is ontworpen voor installatie naast Kennedy's units voor vrouwelijke hygiëne en maakt een zorgzaam statement naar de eindgebruiker, terwijl het de service ondersteunt en maximale hygiëne bevordert.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?