Totaal Textiel

Werkkleding Eindhoven

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u graag voor uw personeel mooie en comfortabele werkkleding uit Eindhoven kopen? Dan bent u bij Totaal Textiel aan het juiste adres, want bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Ons ruime assortiment kan bijna elke beroepssector voorzien van zowel prachtige als praktische werkkleding in de omgeving van Eindhoven. Denk hierbij aan sectoren als de zorg, horeca, beveiliging en bewaking, hoveniers, de bouw en natuurlijk nog véél meer. Wij zijn niet voor niets de specialist op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfshygiëne en bedrijfs- en werkkleding in Eindhoven. Daarnaast hoeft u zich bij Totaal Textiel geen zorgen te maken over slijtage, want wij leveren alleen werkkleding vanuit Eindhoven van gerenommeerde merken als Tricorp, Santino en Havep. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit kleding, dat comfortabel, mooi én stevig is. Op onze website kunt u gemakkelijk de juiste werkkleding voor uw beroepssector vinden. U hoeft slechts op de branche waarin u werkzaam bent te klikken. Wilt u graag meer weten over wat we voor uw werkkleding in de omgeving van Eindhoven kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Uw werkkleding in Eindhoven laten wassen

Wij bieden u een totaalservice aan op het gebied van werk- en bedrijfskleding. Bij Totaal textiel is het namelijk ook mogelijk om uw bedrijfs- en werkkleding in Eindhoven te laten wassen. Uiteraard hebben wij hier professioneel materiaal voor beschikbaar, waardoor de kans op slijtage tijdens het wassen vele malen wordt verlaagd. Daarnaast gaan wij pas aan de slag met het wassen van de kleding op het moment dat we uw kleding op de juiste manier hebben gesorteerd. Hierdoor kunnen we ieder kledingstuk op de juiste manier reinigen. Zo kunnen we u garanderen dat de kleur niet verloren gaat tijdens het wassen. Wanneer we vervolgens uw werkkleding in Eindhoven hebben gewassen, laten we deze eerst met de juiste technieken drogen en vouwen we deze voor u op. Tot slot leveren we uw schone bedrijfs- en werkkleding weer netjes bij u af. Overigens wassen we ook graag al uw horecalinnen en hygiënematerialen zoals schoonloopmatten.

Het bedrukken van uw werkkleding uit Eindhoven

Een ander onderdeel van onze totaalservice is het personaliseren van uw werkkleding uit de omgeving van Eindhoven. Bij ons is het niet alleen mogelijk om kleding in verschillende kleuren uit te zoeken, maar kunt u deze vervolgens ook nog volledig laten aansluiten bij de stijl van uw onderneming. Zo kunt u de kleding bijvoorbeeld bedrukken met uw logo en/of een leuke tekst. Ook hier is het bij mogelijk om uit diverse kleuren te kiezen. Gaat u voor één kleur of juiste meerdere? Bij Totaal Textiel is het allemaal mogelijk. Uiteraard is ook de manier van bedrukking geheel aan uw wensen aan te passen. Wij bieden namelijk verschillende technieken aan, zoals borduren, zeefdruk, sublimatie én (warmte)transfers. Door uw logo op uw werkkleding uit Eindhoven te laten bedrukken, creëert u direct een consistente en professionele uitstraling voor uw personeel. Wilt u graag uw werkkleding uit Eindhoven laten bedrukken, maar weet u niet voor welke bedruktechniek u moet kiezen? Met onze jarenlange ervaring kunnen we u zonder twijfel voorzien van het juiste advies. Laat uw kleding dus ook bedrukken door Totaal Textiel.

Totaal Textiel - Onze showroom met spijkerkleding

De volledige totaalservice van Totaal Textiel

Tot slot kunnen we onze volledige service omtrent bedrijfskleding, -hygiëne en persoonlijke beschermingsmiddelen onderbrengen in één op maat gemaakt systeem. Wij hebben voor u namelijk het Kleding Management Systeem ontwikkeld. Met behulp van dit systeem zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen op het gebied van uw werkkleding uit Eindhoven en bijkomende zaken. Dankzij dit systeem kunt u namelijk gemakkelijk en snel uw werkkleding en andere producten op persoonsniveau bestellen en managen. Zit een werktrui, werkvest of overall bijvoorbeeld niet lekker? Dan kunt u deze door ons op individueel niveau laten vervangen. Daarnaast is het systeem ook in te zetten om uw voorraad van bedrijfshygiëne bij te houden en aan te vullen. Het systeem bewaart uw bestelgeschiedenis van werkkleding uit de omgeving van Eindhoven en andere producten op overzichtelijke wijze. Hierdoor kunt u dus niet alleen onnodige bestellingen voorkomen, maar bespaard u ook een hoop tijd en geld. Maak dus ook vandaag nog gebruik van ons Kleding Management Systeem en geniet van de vele voordelen.

Uw werkkleding uit Eindhoven laten verzorgen door Totaal Textiel

Zoals u heeft gelezen helpen we u graag met al uw wensen en behoeften rondom bedrijfshygiëne, persoonlijke beschermingsmiddelen én werkkleding uit Eindhoven. Hier kunnen wij vrijwel alle beroepssectoren in voorzien. Daarnaast werken we uitsluitend samen met toonaangevende merken. Voor hoge kwaliteitsproducten staan wij daarom garant. Laat u daarnaast vooral volledig ontzorgen door ons en maak gebruik van onze totaalservice. Met het Kleding Management Systeem en de was service heeft u geen omkijken meer naar uw werkkleding uit de omgeving van Eindhoven. Laat ons dus vooral weten, wat wij voor u kunnen betekenen. Hopelijk mogen we binnenkort ook u en uw personeel voorzien van de juiste benodigdheden.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?