Totaal Textiel

Werkkleding horeca

T-shirts, poloshirts, schorten en vesten die zowel comfortabel als slijtvast zijn. Dat is waar werkkleding voor in de horeca zeker aan moet voldoen. Met een zeer groot assortiment aan trendy, comfortabele en duurzame horeca werkkleding zit u bij Totaal Textiel altijd goed. Wij garanderen u overigens dat al onze werkkleding horeca uitsluitend van de allerhoogste kwaliteit is. Wij leveren namelijk alleen van gerenommeerde merken als Havep, Tricorp en Santino. U weet zelf waarschijnlijk maar al te goed dat horeca werkkleding doorgaans vaak gewassen moet worden. Hierdoor is het nog belangrijker dat de kwaliteit van de kleding hoog is. Vaak wassen staat doorgaans gelijk aan meer slijtage. U wilt natuurlijk voorkomen dat u ieder jaar nieuwe werkkleding voor in de horeca moet aanschaffen. Hier kunnen we u nog een extra handje bij helpen. Bij Totaal Textiel kunt u namelijk gebruik maken van een was service. Wij wassen dan niet alleen op een professionele manier uw werkkleding, maar ook al uw overige horecalinnen wassen wij graag voor u mee. Dankzij onze was service zal uw kostbare horeca werkkleding minder slijtage ondervinden en zodoende dus langer meegaan. Hierbij kunnen we u ook garanderen dat dankzij onze manier van wassen de kleur van de kleding en linnen minder snel zal vervagen. De kleding gaat dus niet alleen langer mee, maar blijft ook langer mooi. Bent u dus op zoek naar trendy, comfortabele en duurzame werkkleding voor de horeca? Of wilt u graag uw horeca werkkleding en linnen professioneel laten wassen? Dan bent u bij ons zonder twijfel aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, want ons enthousiaste team vertelt u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Werkkleding voor de horeca en andere beroepssectoren van de hoogste kwaliteit

Dat u bij ons werkkleding voor de horeca van de hoogste kwaliteit kunt verkrijgen, is een gegeven. Naast T- en poloshirts, schorten en vesten kunt u bij ons nog veel meer werkkleding vinden. Denk bijvoorbeeld aan sweaters, bodywarmers, jackets, jassen en nog veel meer. Wij kunnen dus niet alleen voorzien in kleding voor in de zomer, maar ook tijdens de wintermaanden zijn wij uw leverancier van werkkleding voor de horeca. Uiteraard blijven wij te allen tijde garant staan voor de hoogste kwaliteit en wilt u de kleding wassen? Ook dan zijn wij u van dienst. Met onze professionele was service krijgen we al uw werkkleding én overige linnen brandschoon, zonder slijtage en verlies van kleur. Dat is natuurlijk allemaal onderdeel van de totaalservice van Totaal Textiel. Uiteraard bieden wij niet alleen werkkleding voor in de horeca aan, maar kunt u ook bij ons terecht voor bedrijfskleding voor in de bouw, beveiliging, zorg en nog vele andere beroepssectoren.

Maak uw horeca werkkleding persoonlijker bij Totaal Textiel

Wilt u graag uw werkkleding persoonlijker maken en volledig laten aansluiten bij de uitstraling van uw onderneming? Ook dat is bij Totaal Textiel mogelijk. Zo is het mogelijk om werkkleding voor de horeca te verkrijgen in talloze kleuren. U kunt naast zwart, grijs en wit dus ook kiezen voor opvallende kleuren als paars, rood en lichtblauw. Op deze manier kunt u precies die kleur uitkiezen die echt uw onderneming vertegenwoordigt. Vervolgens is het ook nog mogelijk om hier nog een stap verder in te zetten. Bij Totaal Textiel kunnen we uw horeca werkkleding namelijk ook bedrukken. Hierdoor sluit de kleding niet alleen beter aan op de uitstraling van uw onderneming, maar maakt het ook een stuk persoonlijker. Hier kunt u vervolgens kiezen tussen verschillende bedrukkingstechnieken, waaronder zeefdruk en borduren. Met behulp van het borduren kunnen we uw logo als embleem op de kleding en linnen bedrukken. Hierdoor wordt een fraaie ‘look & feel’ gecreëerd.

TotaalTextiel - wassen kleding ophangrekken
Werkkleding horeca

Naast kleding ook beschermingsmiddelen bij Totaal Textiel

Bij Totaal Textiel zijn wij niet alleen dé leverancier van werkkleding voor de horeca, bouw, zorg, beveiliging en nog veel meer beroepssectoren, maar hebben wij ook een ruim assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Uiteraard kunt u ook hier rekenen op de allerhoogste kwaliteit, want wij leveren ook alleen hand-, hoofd-, gezichts- en gehoorbescherming van gerenommeerde merken. Enkele van onze merken op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen zijn: M-Safe, Bollé, 3M en Oxxa. Wilt u dus graag uw personeel de beste bescherming kunnen bieden? Bestel dan vandaag nog al uw persoonlijke beschermingsmiddelen bij Totaal Textiel.

Bij Totaal Textiel krijgt u een totaalservice

Zoals we eerder al hebben benoemd krijgt u bij Totaal Textiel een totaal service. Dat betekent niet alleen het leveren van werkkleding voor in de horeca en het wassen van dergelijke kleding, maar u kunt ook nog eens gebruik maken van het kleding management systeem. Met dit zelf ontwikkelde systeem bent u in staat om op persoonsniveau alle werkkleding en overige noodzakelijke artikelen te bestellen én managen. Zit een T-shirt, short, vest of bodywarmer bijvoorbeeld niet lekker? Dan kunt u deze via het systeem eenvoudig op individueel niveau vervangen. Dat betekent voor ons de totaalservice van Totaal Textiel.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?