Totaal Textiel

Werkkleding zorg

Bij Totaal Textiel hebben we een zeer groot assortiment aan comfortabele, modieuze én praktische werkkleding voor in de zorg. Deze werkkleding is uiteraard van de beste kwaliteit. Wanneer werknemers zich namelijk comfortabel en mooi voelen in hun werkkleding, dan kunnen zij de best mogelijke zorg leveren aan anderen. Dit is natuurlijk voor iedereen van belang. Wij bieden werkkleding van de allerhoogste kwaliteit aan, aangezien wij slechts werken met gerenommeerde merken zoals Santino, Havep en Tricorp. Voorbeelden van zorg werkkleding die wij aanbieden zijn persoonlijke beschermingsmiddelen, T-shirts, poloshirts, overalls, werkjassen, vesten, en sweaters. Deze en nog vele andere producten zijn te vinden in ons aanbod werkkleding zorg. Neem dus snel een kijkje!

Werkkleding zorg dames kopen

Bent u een werkgever in de zorgsector? Dan wilt u er uiteraard voor zorgen dat al uw vrouwelijke werknemers voorzien zijn van professionele, praktische en betrouwbare werkkleding voor dames. Of het nu gaat om werkkleding zorg dames voor in een ziekenhuis, verpleeghuis, laboratorium of dokters- of tandartspraktijk, geschikte zorgkleding is een essentieel onderdeel om goede zorg te kunnen verlenen. Bovendien verdienen uw hardwerkende zorgmedewerkers het om zich prettig te voelen in hun werkkleding. Om deze redenen is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit! Bij Totaal Textiel is er meer dan genoeg keuze uit kwalitatief goede zorgkleding voor elke soort zorginstelling. Neem contact met ons op als u nog niet zo goed weet welke werkkleding voor dames u moet kiezen of als u twijfelt tussen verschillende opties.

Geschikte zorg werkkleding gevonden?

Heeft u het perfecte T-shirt of die ideale werkjas eindelijk gevonden? Dan heeft u vaak nog de keuze uit verschillende kleuren en maten. Het is bij ons ook mogelijk om werkkleding zorg in grote maten te verkrijgen. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om het product te bedrukken met een tekst, logo of afbeelding naar wens. Zo kunt u uw werkkleding helemaal personaliseren en afstemmen op uw smaak. U kunt zelfs een applicatie laten borduren of strijken op de zorg werkkleding. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om te kiezen voor een full-color zeefdruk. Bij Totaal Textiel zijn de mogelijkheden dus eindeloos. Laat uw verbeelding de vrije loop en pas de werkkleding zo aan totdat deze volledig aansluit op uw wensen. Voor een prijsopgave van werkkleding met bedrukkingen, applicaties of werkkleding zorg grote maten kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Wanneer u uw bestelling heeft doorgegeven, krijgt u de werkkleding binnen korte tijd op de gewenste locatie geleverd.

Totaal Textiel - Gezichtsbescherming

Uitbreiding van ons aanbod werkkleding dames zorg

Voortdurend zijn wij bezig om ons aanbod werkkleding dames zorg (en uiteraard ook ons aanbod werkkleding heren zorg) te verbeteren en uit te breiden. Wij staan in contact met medewerkers uit de zorgsector en proberen altijd om hun feedback en wensen zoveel mogelijk te verwerken in onze werkkleding voor dames. Daarom maken wij onze werkkleding zo goedkoop mogelijk. Ook hebben wij gemerkt dat er vraag is naar specifieke producten, zoals werkkleding polo’s met zakken. Ook hier proberen wij natuurlijk weer op in te spelen. Heeft u een bepaald product in gedachten waarvan u niet zeker weet of wij het aanbieden? Vraag het dan vooral aan een van onze adviseurs. Zij kunnen u zeker verder helpen op het gebied van werkkleding. Indien we het product momenteel niet in onze collectie hebben, kunnen wij eventueel een product op maat/wens laten maken. Ook kunnen we uw wensen meenemen in onze collecties die wij gaan aanbieden in de toekomst. Laat dus vooral uw mening horen over de ideale werkkleding dames zorg!

Wij vervullen al uw werkkleding zorg wensen

Bent u op zoek naar de meest professionele, modieuze én praktische werkkleding zorg voor uw werknemers? Ga dan voor Totaal Textiel. Niet alleen zijn onze producten van gerenommeerde bedrijven afkomstig en dus van de beste kwaliteit, ook zijn onze producten afgestemd op de laatste trends en ontwikkelingen binnen de zorg. Daarnaast voorzien wij uw werkkleding graag van een bedrijfslogo, afbeelding of tekst. Tot slot heeft u nog vele extra opties zoals verschillende kleurenopties, transferdruk, zeefdruk, sublimatie en borduur. Gaat u voor werkkleding die duurzaam, chique, slijtvast en/of flexibel is? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Totaal Textiel. Onze naam zegt het natuurlijk al. Wij doen werkelijk alles op het gebied van werkkleding. Kijk dus vooral eens naar onze collectie om u te laten inspireren.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?