Totaal Textiel

Werkoverall

Hetgeen erg belangrijk is maar vaak wordt vergeten is dat een werkoverall vooral goed moet zitten. Hierbij is een zekere mate van bewegingsvrijheid vrijwel essentieel. Daarnaast is het natuurlijk ook zeer belangrijk dat een werkoverall slijtvast is. Deze wordt immers veelvuldig gebruikt tijdens verschillende werkzaamheden. Van een Amerikaanse oranje werkoverall op de bouw tot aan de welbekende groene overall op het platteland, de werkoverall is bij velen zeer geliefd als werkkleding. Bent u nu op zoek naar een betrouwbare leverancier van werkkledij? Dan bent u bij Totaal Textiel aan het juiste adres. Bij ons kunt u een werkoverall kopen van hoogwaardige kwaliteit. Maar daar blijft het echter niet bij, want wij zijn immers niet voor niets dé specialist op het gebied van bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen én bedrijfshygiëne. Ja, u leest het goed. Ook voor hygiëne artikelen kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan zeepdispensers, handdoekautomaten, luchtverfrissers en nog veel meer praktische hygiëne middelen. Uiteraard vindt u in ons assortiment niet alleen een werkoverall voor heren, maar ook een dames werkoverall is bij ons verkrijgbaar. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem dan rustig een kijkje op onze website of neem gerust contact met ons op. We willen graag iets voor u betekenen.

Ook verschillende soorten beschermingsmiddelen koopt u bij Totaal Textiel

Zoals we zojuist kort hebben benoemd, kunt u bij ons ook terecht voor verscheidene soorten persoonlijke beschermingsmiddelen. Naast de normale of Amerikaanse werkoverall zijn dus ook meerdere vormen van gehoor-, gezichts-, hoofd- en handbescherming bij Totaal Textiel te verkrijgen. Natuurlijk zijn ook deze artikelen, naast onze bedrijfskledij, uitsluitend van gerenommeerde merken. Bij ons kunt u daarom persoonlijke beschermingsmiddelen verkrijgen van merken als Peltor, M-Safe, MSA, Showa en nog veel meer. U wilt uw personeel toch ook de mogelijkheid geven om zichzelf tijdens het werk optimaal te beschermen? Bestel daarom vandaag nog de gewenste persoonlijke beschermingsmiddelen en maak het werk nog iets veiliger.

Voor verschillende soorten werkzaamheden de juiste werkoverall

Bij Totaal Textiel hebben wij het doel om bijna iedere beroepsgroep te kunnen voorzien van passende en praktische werkkledij. Om die reden kunt bij ons niet alleen een werkoverall kopen voor in de bouw, maar ook voor sectoren als haven en scheepvaart, visserij, hoveniers en nog vele anderen hebben wij een geschikte werkoverall voor heren én dames. Een werkoverall is immers ontzettend praktisch. Het is namelijk niet alleen aangenaam warm, maar kan ook gemakkelijk over kleding aangetrokken worden. Hierdoor kunt u de werkoverall zonder moeite aan en uit doen, wanneer u maar wilt. Bent u bijvoorbeeld buiten aan het werk en wilt u niet dat uw kleding vies wordt of beschadigd raakt? Dan doet u de overall gemakkelijk aan. Gaat u vervolgens terug naar binnen en wilt u geen viezigheid mee naar binnen nemen? Dan kunt u de werkoverall net zo gemakkelijk weer uit doen. Natuurlijk hebben wij ook verschillende andere vormen van bedrijfskleding in ons assortiment beschikbaar. Denk hierbij aan werkvesten, werktruien en nog veel meer. Hierdoor kunnen wij vrijwel iedere beroepssector voorzien van mooie en praktische bedrijfskleding.

TotaalTextiel Bedrijfsveiligheid

Een gepersonaliseerde werkoverall bij Totaal Textiel

Bij ons is het mogelijk om uw bedrijfskleding volledig overeen te laten komen met de uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Zo kunt u alle bedrijfskledij in verschillende kleuren bij ons verkrijgen. U hoeft dus niet alleen voor standaard kleuren als donkerblauw, groen, grijs of zwart te kiezen. Maar wanneer het noodzakelijk is dat uw personeel beter opvalt, naar aanleiding van veiligheid op de bouw, kunt u voor een oranje werkoverall of gele overall kiezen. Daarnaast zijn er uiteraard ook neutralere kleuren bij ons beschikbaar, zo kunt u uw bedrijfskleding volledig laten aansluiten bij de uitstraling van uw organisatie of bedrijf. Wilt u hier nog een stap verder in gaan? Ook dat is bij ons uiteraard mogelijk. Wij kunnen al uw bedrijfskleding namelijk bedrukken. Door uw standaard of Amerikaanse heren of dames werkoverall te laten bedrukken, kunt u uw bedrijf of organisatie nog meer laten vertegenwoordigen middels uw bedrijfskleding. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende bedrukkingstechnieken, waaronder zeefdruk en borduren. Dankzij het borduren kunt u uw logo als embleem op de werkoverall laten bedrukken. Hierdoor krijgt het kledingstuk een fraaie ‘look & feel’.

De totaalservice van Totaal Textiel

Naast het aanbieden van verschillende soorten bedrijfskleding, bedrijfshygiëne en persoonlijke beschermingsmiddelen kunt u bij Totaal Textiel ook gebruik maken van een was service. Hierbij wassen we niet alleen uw vieze werkoverall voor heren en dames, maar ook gordijnen, schoonloopmatten en horecalinnen. Wilt u overigens volledig ontzorgd worden op het gebied van bedrijfskleding? Dan hebben wij voor u het kleding management systeem ontwikkeld. Met behulp van dit systeem kunt u op persoonsniveau alle bedrijfskleding en bijbehorende producten bestellen én managen. Zit de oranje Amerikaanse dames werkoverall bijvoorbeeld niet goed? Dan kunt u deze zonder enige moeite voor uw personeel vervangen. Dat noemen wij de totaalservice van Totaal Textiel.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?