Totaal Textiel

Werkschoenen

Laag model schoenen

Laag model veiligheidsschoenen zijn lichter dan hoge modellen en bieden daardoor meer flexibiliteit.

Laag model schoenen

Hoog model schoenen

Hoog model veiligheidsschoenen bieden belangrijke extra bescherming van je voet. en schermen je enkels af.

Hoog Model Schoenen

Werklaarzen

Veiligheid staat voorop bij het maken van de keuze voor de perfecte werklaarzen. Warm en comfortabel.

Werklaarzen

Werkschoenen Veiligheidsschoenen

Voeten zijn zeer kwetsbaar. Vooral in risicovolle werkomgevingen is het belangrijk dat de voeten van uw werknemers optimaal beschermd worden. Het gevaar kan immers van alle kanten. Mogelijke gevaren vormen gladde vloeroppervlakken, electrische lading, chemische vloeistoffen en vallend gereedschap. 

Wij bieden u een breed assortiment hoge- en lage veiligheidsschoenen, klompen en laarzen van gerenommeerde merken als Grisport, Redbrick, Safety Jogger, Emma, Dunlop etc. Voor dagelijkse optimale bescherming, steun en comfort en met de juiste normeringen.

Werkschoenen: maak uw keuze

Laag model schoenen

Laag model veiligheidsschoenen zijn lichter dan hoge modellen en bieden daardoor meer flexibiliteit. Bekijk een greep uit onze collectie laag model veiligheidsschoenen.

Hoog model schoenen

Hoog model veiligheidsschoenen bieden belangrijke extra bescherming van je voet. Het hoge model schermt ook je enkel af. De hoge veiligheidsschoenen in ons assortiment zitten zeer comfortabel door het ergonomische ontwerp. Bekijk een greep uit onze collectie hoog model veiligheidsschoenen.

Werklaarzen

Veiligheid staat voorop bij het maken van de keuze voor de perfecte werklaarzen. Belangrijk is natuurlijk ook dat ze je voeten warm houden en comfortabel zitten. Werklaarzen zijn makkelijk een – en uit te trekken en zijn er in vele varianten. Bekijk een greep uit onze collectie werklaarzen. 

Reinigen werkschoenen

Zijn uw werkschoenen nog niet versleten maar wel toe aan een grondige reinigingsbeurt?

Wij bieden u de service om deze te laten reinigen. Uw schoenen krijgen een hygiëne-bad, worden gepoetst en voorzien van een nieuwe binnenvoering en veters!

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?