Totaal Textiel

Werktrui

Totaal Textiel is dé specialist op het gebied van bedrijfs- en werkkleding, bedrijfshygiëne, persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheid. In ons ruime assortiment vindt u dus niet alleen een werktrui voor in de bouw, maar kunt u voor nog veel meer praktische bedrijfskledij terecht. Van broeken en schoenen tot overalls, vesten en bodywarmers, bij Totaal Textiel hebben we het allemaal. Laat uw personeel dus ook niet in de kou staan en biedt hen een warme werktrui van Totaal Textiel aan. Tevens hebben wij werktruien in alle vormen en maten, er is dus altijd een werktrui heren maat voor uw personeel bij ons beschikbaar. Uiteraard bieden wij ook verscheidene dames maten aan. Dat hoort natuurlijk bij de totaalservice van Totaal Textiel. Benieuwd wat we voor uw bedrijfskleding kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, we helpen u en uw personeel graag aan een wollen of fleece werktrui.

Voor iedere sector een geschikte werktrui

Een werktrui voor in de bouw is vanzelfsprekend in ons assortiment inbegrepen. Daar blijft het echter niet bij, want wij kunnen voor bijna iedere beroepssector een heerlijk warme werktrui aanbieden. Van beroepssectoren die met name in de buitenlucht werken, zoals hoveniers, bouw en de haven en scheepvaart, tot beroepssectoren die grotendeels in een al dan niet warm gebouw werkzaam zijn, zoals de zorg, beveiliging en bewaking. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden tussen deze beroepssectoren weten wij maar al te goed dat ons assortiment aan werktruien zo breed mogelijk dient te zijn. Mensen die voornamelijk buiten werken hebben doorgaans in eerste instantie een dikke fleece of wollen werktrui nodig, maar willen deze naar mate zij het warmer krijgen ook weer makkelijk uit kunnen doen. Daarom kunt u bij ons ook een werktrui met rits aanschaffen. Deze is lekker warm en kunt u gemakkelijk uitdoen. Voor iedere beroepssector heeft Totaal Textiel de juiste bedrijfskledij.

Voor ieder bedrijf of organisatie de juiste kleur werktrui

Bij Totaal Textiel hebben we niet alleen bijna alle soorten bedrijfskleding voor bijna iedere beroepssector beschikbaar, maar kunt u de kleding ook nog in een grote verscheidenheid aan kleuren verkrijgen. U hoeft dus niet alleen voor een werktrui in het zwart te kiezen, maar u kunt ook opvallendere kleuren zoals limegroen en lichtblauw bij ons bestellen. Hierdoor is het voor u mogelijk om uw nieuwe bedrijfskledij volledig te matchen met de huisstijl van uw bedrijf of organisatie. Laat die saaie zwarte werktrui dus een keer links liggen en kies voor een vrolijke kleur dat volledig bij uw bedrijf of organisatie past.

U kunt ook uw werktrui laten bedrukken

Naast het uitkiezen van een passende kleur is het bij ons tevens mogelijk om bedrijfskleding, zoals de werktrui, te bedrukken. Door het logo of de bedrijfsnaam op bijvoorbeeld de werktrui te bedrukken, kunt u de bedrijfskleding nog meer overeen laten komen met de huisstijl van uw bedrijf of organisatie. Ook hier kunt u natuurlijk kiezen uit een uitgebreid kleurenpallet. Daarnaast maken wij ook gebruik van verschillende technieken, waaronder zeefdruk en borduren. Dankzij het borduren is het voor ons ook mogelijk om uw logo als embleem op uw bedrijfskleding te bedrukken. Hierdoor krijgt uw bedrijfskleding een fraaie ‘look & feel’.

werktrui

Naast mooie en praktische bedrijfskleding ook talloze beschermingsmiddelen

Eerder hebben we kort benoemd dat wij naast bedrijfskleding, zoals onze warme werktrui, ook specialist zijn in persoonlijke beschermingsmiddelen. Op onze website kunt u dus ook verschillende soorten gehoor-, gezichts-, hoofd- en handbescherming vinden. Alle persoonlijke beschermingsmiddelen die wij aanbieden zijn van gerenommeerde merken zoals Peltor, Uvex, Bollé, Oxxa en nog veel meer. Zorg dus ook dat uw personeel zichzelf optimaal kan beschermen door één of meerdere persoonlijke beschermingsmiddelen bij Totaal Textiel te bestellen. Daarnaast is het bij ons uiteraard ook mogelijk om brandvertragende kleding te bestellen.

Alles met betrekking tot bedrijfskledij op één plek

Dat u bij Totaal Textiel uitstekend terecht kan voor een warme wollen of fleece werktrui met rits zal onderhand wel duidelijk zijn. Maar daar blijft onze dienstverlening rondom bedrijfskleding zeker niet bij. Want naast het bedrukken van textiel kunt bij ons ook terecht voor bedrijfshygiëne én kunt u gebruikmaken van onze was service. Zeepdispensers, handdoekautomaten, luchtverfrissers en nog veel meer hygiënemiddelen zijn dus ook binnen ons brede assortiment verkrijgbaar. Maakt u daarnaast ook nog gebruik van onze was service? Dan wassen wij niet alleen uw bedrijfskleding, maar ook horecalinnen, gordijnen én schoonloopmatten. Wilt u tot slot volledig ontzorgd worden op het gebied van bedrijfskleding? Maak dan zeker gebruik van ons kleding management systeem, ook wel KMS genoemd. Dit door ons ontwikkelde systeem is de beste manier om bedrijfskleding en alle  producten op persoonsniveau te bestellen én te managen. Binnen dit systeem heeft u uiteraard een volledige en eenvoudige beheersing over al het materiaal dat u verstrekt aan uw medewerkers. Zit de warme fleece of wollen werktrui met rits niet lekker? Dan kan deze middels het kleding management systeem eenvoudig worden vervangen. Dat noemen wij de totaalservice van Totaal Textiel.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?