Totaal Textiel

Werkvesten

Werkvesten moeten comfortabel zitten, waarbij nog voldoende bewegingsvrijheid beschikbaar is én ze moeten in zekere mate slijtvast zijn. De goedkope werkvesten voor heren en dames van Totaal Textiel voldoen hier zonder enige twijfel aan. Wij zijn immers niet voor niets dé specialist in bedrijfskleding, bedrijfshygiëne en persoonlijke beschermingsmiddelen. Niet alleen voor een ruim assortiment aan bedrijfskleding, zoals onze goedkope werkvesten voor heren en dames, kunt u bij Totaal Textiel terecht. Ook voor handdoekautomaten, zeepdispensers, luchtverfrissers en nog veel meer hygiënemiddelen bent u bij ons op de juiste plek. Overigens is ons gehele assortiment aan bedrijfskleding te verkrijgen in verscheidene vormen, maten en kleuren. Daarnaast bieden wij enkel bedrijfskleding aan van gerenommeerde merken. Hierdoor bent u dus verzekerd van de allerbeste kwaliteit werkvesten. Uiteraard weten wij ook dat werkvesten doorgaans veel gewassen moeten worden en ook daar kunnen we u in ontzorgen. Dat noemen wij nu de totaalservice van Totaal Textiel. Wilt u graag weten wat we voor u kunnen doen? Voelt u zich dan zeker vrij om contact op te nemen. Ons enthousiaste team helpt u graag verder.

Uw bedrijfsuitstraling met onze werkvesten

Bij ons zult u ongetwijfeld de perfecte bedrijfskleding voor uw beroepssector vinden. Deze zijn niet alleen van de allerhoogste kwaliteit, maar zijn ook in een grote verscheidenheid aan kleuren verkrijgbaar. U hoeft dus niet alleen voor standaardkleuren als zwart of grijs te kiezen, maar u kunt werkvesten in een kleur uitkiezen dat geheel bij de uitstraling van uw bedrijf of organisatie past. Wilt u graag dat uw personeel opvalt, vanwege veiligheidsmaatregelen tijdens de bouw? Dan kunt u bij ons ook voor kleuren als oranje of limegroen kiezen. Uiteraard hebben wij ook neutralere kleuren zoals blauw, groen of rood in ons assortiment. In principe is het bij ons dus mogelijk om uw bedrijfskleding volledig te laten matchen met de uitstraling van uw organisatie of bedrijf. Daar blijft het echter niet bij, want bij Totaal Textiel gaan we nog een stap verder om ervoor te zorgen dat uw bedrijfskleding volledig aansluit bij uw bedrijf of organisatie. Zo is het bij ons namelijk ook mogelijk om uw werkvesten of andere bedrijfskleding, zoals onze werktruien, te laten bedrukken. Door de goedkope werkvesten voor heren en dames te bedrukken laat u de uitstraling van uw bedrijf of organisatie nog meer terugkomen in uw bedrijfskleding. Uiteraard is het ook hierbij mogelijk om te kiezen voor uw eigen kleur, waarbij u ook nog eens kunt kiezen uit verschillende bedrukkingstechnieken. Zo is het bij Totaal textiel mogelijk om te kiezen voor zowel zeefdruk als borduren. Kiest u voor borduren, dan kunt u uw logo als embleem op de bedrijfskleding laten bedrukken. Zo creëert u een fraaie ‘look & feel’ voor uw bedrijfskleding.

Voor ieder beroep goedkope werkvesten

Wij willen alle beroepssectoren voorzien van praktische en mooie bedrijfskledij. Daarom bieden wij niet alleen werkvesten aan die praktisch zijn voor in de bouw, maar ook scheepvaart, hoveniers, visserij, beveiliging, bewaking en zelfs de zorg kunnen wij voorzien van goedkope werkvesten voor heren en dames. Onze werkvesten zijn extreem praktisch omdat deze warm, comfortabel en makkelijk uit te doen zijn. Bent u dus buiten aan het werken, dan houdt het vest u goed warm. Gaat u vervolgens terug naar binnen, dan kunt u dankzij de rits het vest eenvoudig uit doen. Op de bouw hoeft u in dat geval niet eens eerst alle beschermingsmiddelen af te zetten. In principe hebben we bij Totaal Textiel dus voor bijna alle beroepssectoren de juiste bedrijfskledij beschikbaar. Laat uw personeel dus niet in de kou staan en schaf onze goedkope werkvesten voor heren en dames voor hen aan.

werkvesten

Naast praktische bedrijfskledij ook verscheidene beschermingsmiddelen

U heeft al kort kunnen lezen dat wij naast bedrijfskleding ook gespecialiseerd zijn op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Naast onze goedkope werkvesten en soortgelijke bedrijfskledij, vindt u op onze website dus ook talloze vormen van hand-, hoofd-, gezichts- en gehoorbescherming. Uiteraard bestaat ons assortiment van beschermingsmiddelen, net als dat van onze bedrijfskleding, uitsluitend uit producten van gerenommeerde merken. Hierbij kunt u denken aan Honeywell, M-Safe, MSA, 3M en nog veel meer. Geef uw personeel dus ook de mogelijkheid om zichzelf optimaal te beschermen en bestel vandaag nog één of meerdere persoonlijke beschermingsmiddelen bij Totaal Textiel. Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk ook brandvertragende kleding bestellen.

De totaalservice omtrent bedrijfskleding bij Totaal Textiel

Het is onderhand wel duidelijk dat u praktische en goedkope werkvesten voor heren en dames bij ons kunt verkrijgen. Hier blijft het bij ons echter niet bij. Want naast bedrijfskleding bieden wij ook verscheidene artikelen omtrent bedrijfshygiëne aan. Denk hierbij aan closetrolhouders, droogloopmatten, kledinglockers en zeepdispensers. Daarnaast wassen wij ook niet alleen al uw werkvesten en andere bedrijfskledij, maar kunt u bij onze was service ook terecht voor het wassen van schoonloopmatten, horecalinnen én gordijnen. Tot slot is het zelfs mogelijk om u door ons volledig te laten ontzorgen op het gebied van bedrijfskleding. Wij hebben namelijk een systeem ontwikkeld, waarbij u alle bedrijfskleding en bijbehorende producten op persoonsniveau kunt bestellen en managen. Zitten de werkvesten bijvoorbeeld niet lekker? Dan kunt u deze volledig, gedeeltelijk of zelfs individueel laten vervangen. Ook dat hoort bij de totaalservice van Totaal Textiel.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?