Totaal Textiel

Zeepdispensers

Zeepdispensers

U ziet hieronder een greep uit onze collectie. Staat het desbetreffende artikel niet op onze website vermeld neemt u dan vrijblijvend contact met ons op:

via mail: info@totaaltextiel.nl, telefoon: 06-42 08 52 58 of via whatsapp.

Wij leveren alles op het gebied van Zeepdispensers van gerenommeerde merken als Kennedy en meer.

TotaalTextiel - Zeepdispensers - Kennedy Handdesinfectie standaard

Handdesinfectie standaard

Kennedy's standaard is ontworpen voor gebruik met de no touch handreinigingsdispenser Savona Ellipse Auto. Deze praktische standaard, voor automatische handdesinfectie is geschikt voor ontvangstruimten en andere omgevingen met veel verkeer, zoals ziekenhuizen en supermarkten. De handdesinfecterende gel voldoet aan de antimicrobiële normen EN1500.

* Dispenser niet inbegrepen

TotaalTextiel - Zeepdispensers - Kennedy Mini Savona Liquid

Mini Savona Liquid

De Mini Savona liquid is een compacte en elegante dispenser die een grote hoeveelheid vloeibare zeep afgeeft in een hoge dosering van 1,2 - 1,3 ml. Ontworpen voor alle sanitaire omgevingen, is het bijzonder geschikt voor drukke horeca- en horecagelegenheden en commerciële sanitaire ruimtes. Robuust, onderhoudsvriendelijk en zeer hygiënisch
De Mini Savona-vloeistof is ontworpen voor vloeibare zeep.

TotaalTextiel - Zeepdispensers - Kennedy Savona Ellipse

Savona Ellipse

Strakke en robuuste dispenser voor vloeibare zeep. De Savona Ellipse is een klassiek ontworpen dispenser voor vloeibare zeep die geschikt is voor alle handenwasomgevingen. Deze 1 liter vloeibare Zeepdispenser is verkrijgbaar met patronen als met directe vulling en is gebouwd voor service. Robuust en betrouwbaar, met sterke service- en hygiënefuncties.

TotaalTextiel - Zeepdispensers - Kennedy Savona Ellipse Auto

Savona Ellipse Auto

Automatische (no-touch) dispenser voor vloeibare zeep. De automatische zeepdispensers van Savona Ellipse Auto zijn een uiterst hygiënische oplossing voor het handenwassen. Gebaseerd op infrarood nabijheidstechnologie en gecombineerd met een snelle dosisafgifte, en levert een van de meest gebruiksvriendelijke no touch zeepdispensers.

TotaalTextiel - Zeepdispensers - Kennedy Savona Ellipse Auto Foam

Savona Ellipse Auto Foam

Elektronische no-touch schuimzeepdispenser. Een ultrahygiënische oplossing voor het wassen van de handen. Deze automatische zeepdispenser is gebaseerd op infrarood-nabijheidstechnologie gecombineerd met een snelle dosisafgifte en levert een van de meest gebruiksvriendelijke no-touch zeepdispensers. Het Savona Ellipse Auto-assortiment omvat twee verschillende versies: een schuimzeep en een dispenser voor vloeibare zeep.

TotaalTextiel - Zeepdispensers - Kennedy Savona Ellipse Foam

Savona Ellipse Foam

Schuimzeepdispenser met ultrazuinige dosering. Biedt een grote hoeveelheid schuim in één enkele dosis, waardoor dit een ultra-economische keuze is voor het wassen van de handen. De dispenser is ontworpen voor alle handenwasomgevingen en heeft een grote cartridge van 27 ounce / 2000 doses en bevat een aantal onderhoudsvriendelijke functies. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze zeepdispenser alleen ontworpen om schuimende zeep af te geven.

TotaalTextiel - Zeepdispensers - Kennedy Savona Wopa

Savona Wopa

Zeepdispenser met grote capaciteit. Deze dispenser van 2,5 liter is verkrijgbaar in versies met patronen en directe vulling en is geschikt voor alle handenwasomgevingen. De dispenser is gebouwd voor service en is robuust en betrouwbaar. Beschikt over en duidelijk inspectiedeksel en scharnierend deksel. De dispenser is ontworpen om te functioneren met een lage dosering om kostenbeheersing mogelijk te maken.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?