Totaal Textiel

Zo maakt u de werkkleding van uw werknemers uniek

Zo maakt u de werkkleding van uw werknemers uniek

Wanneer u werkkleding gaat uitkiezen voor uw werknemers, dan staat veiligheid en comfort uiteraard voorop. Maar, vergeet niet dat ook het uiterlijk van de bedrijfskleding zeer belangrijk is! Door de werkkleding van uw werknemers te personaliseren en volledig aan te passen op de stijl van uw bedrijf, straalt uw bedrijf veel meer professionaliteit uit. Bovendien is het ook een vorm van marketing als uw werknemers een pak, T-shirt, of jas dragen met de naam of het logo van uw bedrijf erop. Genoeg redenen dus om de bedrijfskleding van uw werknemers zo uniek en sprankelend mogelijk te maken. De allerbeste manier om dit te doen is door de bedrijfskleding te bedrukken. In deze blog geven we u meer informatie over het uniek maken van werkkleding. Lees dus snel verder!

werkkleding werknemers
werknemers uniek

Laat uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de werkkleding bedrukken of borduren

Heeft uw bedrijf een logo in de vorm van een letter, figuur of ander speciaal ontworpen design? Laat dit dan terugkomen op de werkkleding! Zo voelen uw werknemers zich (misschien onbewust) meer verbonden met uw bedrijf. Ook zullen klanten en partners sneller uw bedrijf herkennen wanneer ze weer iemand met deze werkkleding zien rondlopen. Als u er bijvoorbeeld voor kiest om de werkkleding van uw werknemers in de bouw te laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo, dan zullen mensen die de bouwplaats passeren uw bedrijf eerder onthouden en wellicht inschakelen wanneer zij zelf hulp nodig hebben. Kies er dus voor om de werkkleding te laten bedrukken met het bedrijfslogo! Ook is het een zeer goed idee om niet het logo, maar de bedrijfsnaam te laten terugkomen op de werkkleding. U heeft bij textiel bedrukken de keuze uit zeefdruk, transferdruk, sublimatie en borduur. Zelfs brandvertragende kleding kan van een logo worden voorzien. Het logo wordt dan middels een speciaal vlam vertragend garen op de kleding geborduurd.

Manieren om kleding te bedrukken

Wat is de beste manier om uw werkkleding te laten bedrukken met een logo? Als u kiest voor de zeefdruk, dan levert dit een hoogwaardige kwaliteit bedrukking op waarbij de kleuren prachtig uitkomen. Werkkleding met zeefdruk is tevens erg was-bestendig. Kiest u voor een transferdruk, dan mag u ook een zeer mooi resultaat verwachten. Door middel van een transfer kunnen afbeeldingen namelijk haarscherp worden overgebracht. Deze worden dan meestal nog afgewerkt met een speciale sealing. Transfers zijn sterk genoeg voor industriële bedrijfskleding, maar ook soepel en zacht genoeg voor confectie zoals T-shirts, polo’s en sweaters. Bovendien zijn transferbedrukkingen bestand tegen de meest veeleisende wasprogramma’s.

Als u wilt dat het logo er wat meer uitspringt, dan kunt u het beste kiezen voor een logo in de vorm van een embleem of een borduursel. Hierdoor zien de emblemen er schitterend uit, voelen ze zacht aan en doorgaans kunnen ze gemakkelijk worden aangebracht op de bedrijfskleding. Het is ook mogelijk om uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam te laten borduren op de werkkleding. Geborduurde designs hebben een zeer luxueuze uitstraling, maar ze bieden dankzij het fijne polyester garen ook een zeer lange levensduur en een goede was-bestendigheid.

Werkkleding personaliseren

Het proces van bedrijfskleding ontwerpen ontwikkelt zich momenteel breed. Er komen steeds meer mogelijkheden voor de designs van werkkleding, het wordt mogelijk om namen en logo’s te laten bedrukken en ook het kleurenaanbod en de kleurencombinaties nemen toe. Dankzij custom-made bedrijfskleding kan werkkleding écht gepersonaliseerd worden. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor een uniek, aangepast design van hun werkkleding die voor herkenbaarheid zorgt. Werkkleding die perfect wordt afgestemd op de behoeften van het bedrijf én de individuele werknemers. Wilt u ook graag zo’n uitstekend afgestemde bedrijfskleding voor uw werknemers? Neem dan eens contact met Totaal Textiel op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken met u mee en overtreffen graag uw verwachtingen.

unieke werkkleding
Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?